Είδα στον ύπνο μου παγώνι. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι χάζευα ένα παγώνι. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν βλέπεις παγόνι αν είσαι άντρας θα παντρευτείς καλή πλούσια και ηθική γυναίκα, αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη θα παντρευτείς κάποιον με αξιώματα και θα είσαι ευτυχισμένη μαζί του.

Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη πρόσεχε γιατί από τις φαντασιώσεις σου και τις μανίες σου για επιδείξεις θα καταστραφείς οικονομικά και ηθικά.

Αν το παγόνι είναι μέσα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου θα πάρεις καλές ειδήσεις ή και δώρα.

Αν βλέπεις ότι σκοτώνεις παγόνι, πρόσεχε γιατί μόνο για τον εαυτό σου μιλάς και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου και το ταίρι σου θα σε αφήσει για πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν βλέπεις ότι το χαϊδεύεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε στο σπίτι σας παγώνι ή παγώνια με το φανταχτερό φτέρωμα κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει για σας πως ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες από ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα αποκομίσετε κέρδη.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο να περιμένετε έναν καλό κι ευτυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως κάθεστε και θαυμάζετε κάποιο παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα συνδεθείτε με πρόσωπο που με τον εγωισμό του και τις ιδιοτροπίες τον θα σας βασανίσει πολύ.

Αν δείτε πως ήταν να αγοράσετε κάποιο πουλί και προτιμήσατε το παγώνι, αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός που θα δείξετε θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας και με το περιβάλλον σας.

Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημη ατμόσφαιρα τόσο στην δουλειά σας όσο και στην οικογένειά σας. Με τον χαρακτήρα σας κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα. Το όνειρο σας προειδοποιεί να καθίσετε και να σκεφτείτε και να αλλάξετε πορεία.

Για μια γυναίκα που θα δει παγώνι στον ύπνο της, σημαίνει πως έχει βάλει σκοπό να ξεγελάσει τους πάντες και τα πάντα. Δεν θα υπολογίσει τίποτα και χωρίς φραγμούς θα κάνει τους πάντες να την περιφρονήσουν. Η μεγαλομανία και η υπεροψία θα την καταστρέψουν είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα παγώνι και σας έφυγε είτε άνδρας είτε γυναίκα είστε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές άσχημες ιστορίες γιατί θα πάρετε είδηση νωρίς αλλάζοντας χαρακτήρα και αυτό θα σας βγει σε καλό.

Αν δείτε παγώνι μέσα σε κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο του αντιθέτου φύλου με σας που με τα πολλά τον ελαττώματα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, και αν δεν τον περιφρονήσετε, θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά.

Αν ακούτε κράξιμο παγωνιού σημαίνει πως θα πάρετε πολύ άσχημες ειδήσεις.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνι, σημαίνει πως πίσω από τη διασκέδαση και την ανεμελιά κρύβεται λύπη και αποτυχία, που για ένα διάστημα θα σκιάσουν την ευτυχία σας.

Η γυναίκα που θα δει στ' όνειρο της ότι έχει παγώνια, θα πέσει έξω στην εκτίμηση της για το χαρακτήρα κάποιου άντρα.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνια με ανοιχτή την πλουμιστή ουρά τους και ακούσετε συγχρόνως τις σκληρές φωνές τους, σημαίνει ότι κάποιο ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

παγώνιΑν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα παγώνι αντιπροσωπεύει την άνοιξη, τη νέα ανάπτυξη, τη μακροβιότητα και την αγάπη. Είναι ένας καλός οιωνός, που προμηνύει αίγλη, επιτυχία και ευτυχία στη σχέση ή στην δουλειά μας. Εναλλακτικά, το παγώνι αντιπροσωπεύει την περηφάνια, την εμπιστοσύνη και την ματαιοδοξία. Μπορεί να επιδεικνύεστε υπερβολικά ή να είσαστε πολύ αλαζόνας σχετικά με τις επιτυχίες σας και τα κατορθώματά σας. Ένα παγώνι μπορεί να σημαίνει ότι πολλά μάτια σας παρακολουθούν.

Η ουρά του παγωνιού είναι σύμβολο της πληρότητας, αφού σε αυτή ενώνονται όλα τα χρώματα και η κυκλική της μορφή, όταν ανοίγει εντελώς, μετατρέποντας το παγώνια σε ένα φωτεινό σύμβολο. Επίσης, λόγω ότι είναι κοντά στη γαλοπούλα, αυτό το πτηνό αποτελεί ένα σύμβολο της ματαιοδοξίας και της ευθραυστότητας των εμφανίσεων, που εξαφανίζονται με την ίδια ταχύτητα, που το παγώνι κλείνει την ουρά του.

Σε ότι αφορά τα όνειρα, η πιο συχνή ερμηνεία είναι η τελευταία, δηλαδή εκείνη της ματαιοδοξίας και της περηφάνιας. Παρόλα αυτά σε άτομα, που είναι πολύ εξελιγμένα ψυχικά αποδεικνύει ότι έχουν φτάσει σε ένα σημείο πνευματικής ωριμότητας κι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουν μια οριστική κατεύθυνση στην πνευματική τους ζωή.

Προσθήκη νέας απάντησης