Είδα στον ύπνο μου ότι ξεκίνησε ο πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας. Τι είναι;


Με τις απειλές που δεχόμαστε εδώ και μήνες από την Τουρκία μάλον επηρεάστηκα και είδα όνειρο ότι ξεκίνησε στο Αιγαίο ο πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας. Με κάλεσαν στο στρατό και τότε ξύπνησα ξαφνιασμένος αλλά όχι φοβισμένος. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κηρύχτηκε πόλεμος στην χώρα που διαμένετε ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα δυσκολέψουν τη ζωή με τους γύρω σας. Αν δείτε πως γίνεται πόλεμος και άρχισαν οι επιστρατεύσεις και ο κόσμος τρέχει από δω κι από κει, σημαίνει ότι θα έχετε καυγάδες και μπλεξίματα τόσο στην οικογένειά σας, στο φιλικό σας περιβάλλον όσο και στο χώρο της δουλειάς σας.

Για μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την συμπεριφορά της και με το φέρσιμό της θα μαλώσει με τον σύντροφο της και την αιτία και το φταίξιμο θα είναι τελείως δικό της.

Αν είναι κοπέλα ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα φτάσει μέχρι το χωρισμό με το αγαπημένο της πρόσωπο

Αν δε βλέπει να γίνεται ο πόλεμος και να ακούγονται βροντές κανονιών, όπλων κλπ., αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να κλείσει τα στόματα του κόσμου και θα καταλήξει στο χωρισμό.

Αν όμως γίνεται πραγματικά πόλεμος και δείτε το ίδιο και στον ύπνο σας, το όνειρό αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Αν όμως δείτε πως παίρνετε μέρος σε ένα πόλεμο, πάντα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις αυτόν τον καιρό που δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα για σας.

Αν δείτε πως κερδίσθηκε κάποιος πόλεμος που πήρατε μέρος και εσείς, τότε σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα βγείτε κερδισμένοι όσους κόπους κι αν καταβάλετε. Κακό είναι αν δείτε πως χάθηκε ο πόλεμος. Όλα θα σας πάνε στραβά κι ανάποδα.

Αν είστε στρατιωτικός εν ενεργεία και δείτε να γίνεται πόλεμος αυτό σημαίνει για σας προαγωγή. Δείτε και τα άλλα στοιχεία του ονείρου σας για να έχετε μια πλήρη ερμηνεία, π.χ. πολυβόλο, όπλο κλπ.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πόλεμο, σημαίνει δυσμενείς καταστάσεις σε επιχειρήσεις και οικογενειακή διαταραχή. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της πηγαίνει στον πόλεμο, προμηνύεται πως σύντομα θ' ακούσει κατηγορίες γι' αυτόν.

Αν δείτε πως η πατρίδα σας έχει νικηθεί στον πόλεμο, είναι ένδειξη ανησυχίας και εμπορικής δυσπραγίας, που οφείλεται σε πολιτικά αίτια.

Στην ιδιωτική σας ζωή θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε νίκη στον πόλεμο, θα υπάρξει ζωηρή κίνηση στον εμπορικό τομέα και στην οικογένεια θα επέλθει αρμονία.

ποιος νίκησε είδες;

Προσθήκη νέας απάντησης