Είδα στον ύπνο μου ώρα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι κοιτούσα την ώρα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα είναι προσωρινές. Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο. Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο. Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια. Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου.

Αν ονειρευόμαστε σχετικά με την ώρα, αναφέρεται στο πέραμα του χρόνου. Το όνειρο μπορεί να μας υπενθυμίζει ένα ραντεβού, μια προθεσμία ή μια επέτειο. Λάβετε υπόψη τη σημασία του συγκεκριμένου αριθμού ή οποιεσδήποτε προκαταλήψεις, που συσχετίζονται με αυτή τη συγκεκριμένη ώρα. Για παράδειγμα, τα μεσάνυχτα αντιπροσωπεύουν κάποια αντιμετώπιση ή κάποιο σημείο γυρίσματος.

Αν δούμε την Παρασκευή απόγευμα, αντιπροσωπεύει την αισθησιακή απόλαυση, τη διέγερση και την χαλάρωση. Είμαστε γεμάτοι με εμπνευσμένη δύναμη και φώτιση. Εναλλακτικά, δείχνει αποφυγή στο να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας.

Αν ονειρευόμαστε την ενδεκάτη ώρα σημαίνει ότι ο χρόνος τελειώνει για εμάς. Μπορεί να πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας για ένα έργο ή μια απόφαση, που πρέπει να πάρουμε μόνο εμείς.

amalia

Προσθήκη νέας απάντησης