Είδα στον ύπνο μου νεκροφόρα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες στον ύπνο σου νεκροφόρα στο όνειρό σου σημαίνει την επιθυμία για ζωή και είσαι φιλόδοξος άνθρωπος.

Αν κάποιος έχει πεθάνει και δεις στο όνειρο σου να τον παίρνει η νεκροφόρα, σημαίνει πως θα έχεις χαρά, καλή υγεία και ηρεμία στο σπίτι σου. Αν όμως δεις πως περνά νεκροφόρα έξω από το σπίτι σου, θα στεναχωρηθείς από είδηση που θα πάρεις.Αν δείτε νεκροφόρα, είναι σημάδι αποτυχίας και οικογενειακών προβλημάτων. Αν ονειρευτείτε ότι μία νεκροφόρα πέρασε από δίπλα σας, είναι προειδοποίηση εχθρών που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.Αν δεις στον ύπνο σου νεκροφόρα, θα παρουσιαστούν εμπόδια σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα.

Αν ονειρευτείς νεκροφόρα έξω από εκκλησία, θα βοηθήσεις ένα φίλο που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας μιας απώλειας.

Αν στο όνειρό σου οδηγείς νεκροφόρα, θα γίνεις αιτία να χαλάσει μια πολύχρονη φιλία ή ο γάμος σου.Αν δείτε πως οδηγείτε μια νεκροφόρα, αυτό σημαίνει πως θα σας τύχουν λεφτά ή κάποια κληρονομιά.

 

νεκροφόραΑν δείτε στον ύπνο σας πως περνούσε δίπλα σας ένα όχημα οποιοδήποτε που μετέφερε νεκρό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή ευτυχία,  κέρδη στις δουλειές σας, επιτυχίες στις υποθέσεις σας και σε όλες σας τις δραστηριότητες.

Αν δείτε νεκροφόρα να μεταφέρει νεκρό στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά και με πρόσωπα που συνεργαζόσαστε.

Αν ονειρευτείτε νεκροφόρα, σημαίνει ανώμαλες οικογενειακές καταστάσεις και αποτυχία στην διαχείριση των επιχειρήσεων σας. Προμηνύεται επίσης θάνατος ή αρρώστια και λύπη κάποιου κοντινού σας προσώπου.

Αν δείτε πως μια νεκροφόρα περνούσε από κοντά σας, σημαίνει πως θα χρειαστεί να νικήσετε κάποιον δυνατό εχθρό.

Προσθήκη νέας απάντησης