Είδα στον ύπνο μου λύκο. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως πήγα στο βουνό περίπατο και είδα λύκους. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο λύκος συμβολίζει κάποιον εχθρό. Αν απλά βλέπεις λύκο από μακριά κάποιος θα θελήσει να σου κάνει κακό, αν κυνηγάς τον λύκο και αυτός φεύγει, θα εξουδετερώσεις κάποιους που θέλουν να σε βλάψουν.

Παρ' όλο που στο λύκο υπάρχουν θετικοί συμβολισμοί, στα όνειρα μόνο αποκαλύπτεται η πλευρά της σκληρότητας και της αγριότητας που έχει, και μας προειδοποιεί για φίλους ελάχιστα ηθικούς, που στην πραγματικότητα είναι καλυμμένοι εχθροί, και για κάθε φαινομενικά ακίνδυνο αντίπαλο και ύπουλα επικίνδυνο εχθρό, από τους οποίους δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε έλεος, ούτε συμπόνια.

Αν δούμε τσακάλι προμηνύει απάτη και αδυναμία. Πρέπει να προσέχουμε μην μας εξαπατήσουν.Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λύκο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός παρουσιάστηκε στην ζωή σας, όσο πιο πολλοί είναι οι λύκοι που είδατε στ' όνειρο σας τόσο πιο πολλοί είναι και οι εχθροί σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυλαχτείτε και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Αν δείτε πως σας επιτέθηκαν και μπόρεσαν να σας δαγκώσουν, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουν τελικά να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως τους ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν όσο κι' αν προσπαθήσουν. Αν όμως δείτε πως τους τρέψατε σε φυγή ή σκοτώσατε λύκο ή λύκους, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε τον κίνδυνο και κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λύκο στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε στα δίχτυα και στον έρωτα άντρα που θα σας κάνει να υποφέρετε πολύ στην ζωή σας.

Προσθήκη νέας απάντησης