Είδα στον ύπνο μου λούτρινο ζωάκι. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα λούτρινο ζωάκι αντιπροσωπεύει μια ανώριμη συμπεριφορά. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τις καθημερινές μας ευθύνες και τα προβλήματα. Εναλλακτικά, το λούτρινο ζωάκι δείχνει την ανάγκη μας να χαλαρώσουμε και να είμαστε λιγότερο σοβαροί. Πρέπει να αφήσουμε το μυαλό και το σώμα μας να αναγεννηθούν. Ένα λούτρινο ζωάκι μπορεί επίσης να σημαίνει αγάπη, άνεση, υποστήριξη και άνευ όρων ή αδιαμφισβήτητη αγάπη.

Αν βλέπουμε ότι ένα λούτρινο ζωάκι μας πνίγει δείχνει ότι κάτι, που στην αρχή ήταν συναισθηματικά χαλαρό τώρα μας προκαλεί μεγάλη πίεση. Νιώθουμε συναισθηματικά περιορισμένοι και ανίκανοι να επικοινωνήσουμε το πως νιώθουμε, ιδιαίτερα σε ζητήματα της καρδιάς.

Αν δούμε ότι το λούτρινο ζωάκι μας το πατάνε αυτοκίνητα δείχνει την απώλεια της αθωότητας. Μας χτύπησε μια σκληρή αλήθεια ή μια σοκαριστική εμπειρία από την οποία η παιδικότητα μας δεν μπορεί να μας προστατέψει.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή μας προσφέρουν ένα αρκουδάκι σημαίνει επιστροφή σε μια προηγούμενη κατάσταση. Μπορεί να έχουμε ανατρέξει στις παιδικές μας αναμνήσεις. Ή μπορεί να συμβολίζει την απώλεια ασφάλειας , άνεσης και συντροφικότητας. Έχουμε ανάγκη από ασφάλεια και φροντίδα. Εναλλακτικά, το αρκουδάκι συμβολίζει μια ανώριμη σχέση.Προσθήκη νέας απάντησης