Είδα στον ύπνο μου λίμνη. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως έκανα μπάνιο και ψάρευα σε μία λίμνη. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν στον ύπνο σου δεις θολή λίμνη, υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που σου παριστάνει το φίλο ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθρός.

Κάτω από την ίδια επιγραφή έχουμε πει ότι μια ποσοστά νερού στην οποία ένα απλό αεράκι δημιουργεί ένα μικρό κύμα ότι είναι εκείνο που δίνει στο νερό την αίσθηση της ζωής που θα είναι ακόμη πιο έντονη αν υπάρχει μέσα ζωική ζωή (ψάρια) ή αναδύονται άνθρωποι μέσα από αυτό. Αυτό που διαφοροποιεί τα νερά της λίμνης από εκείνα του βάλτου, είναι ότι τα πρώτα είναι ζωντανά και συμβολίζουν τη ζωή, ενώ τα δεύτερα είναι νεκρά και συμβολίζουν το θάνατο.

Αλλά για να δώσουμε στη λίμνη αυτή την ερμηνεία του νερού πρέπει να υπάρχει ένα όριο: πρέπει να φαίνονται οι ακτές της, αφού το αντίθετο θα είναι μια θάλασσα που λόγω των διαστάσεών της συμβολίζει γενικά τη ζωή, ενώ η λίμνη είναι η προσωπική ζωή δηλαδή η δική μας και αυτών, που μας περιτριγυρίζουν.

Έτσι, όταν βλέπουμε μια λίμνη, μας προμηνύει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μας και αυτούς που μας περιτριγυρίζουν, αλλά κυρίως για τα συναισθήματα μας που αντιπροσωπεύονται από το νερό

Μια λίμνη περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση προμηνύει τη σημασία της ζωής και των συναισθημάτων, κάτι που δείχνει την επιθυμία να εξωτερικεύσουμε και να ζήσουμε αισθήματα και πάθη ερωτικά. Αντίθετα, αν οι ακτές είναι έρημες και άγονες δείχνει το φόβο μας ότι δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε ή να πραγματοποιήσουμε τις ερωτικές μας ανάγκες. Είναι ξεκάθαρο ότι η πισίνα δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την ερμηνεία, αφού το σημαντικό είναι η παρατήρηση του κόσμου.

Αν βλέπουμε μια λίμνη με καθαρά νερά, της οποίας τα νερά με δυσκολία κουνιούνται παρ’ όλο που υπάρχει μια αύρα, επιβεβαιώνει τις καλές ρίζες των συναισθημάτων και των ελπίδων μας, αλλά αν τα νερά είναι ανακατεμένα ή ταραγμένα από τον αέρα δείχνουν ότι έχουμε δύσκολους έρωτες και διαταραγμένους και πολλές φορές απατηλούς.

Τα άτομα που μας συνοδεύουνε στη λίμνη ή στην πισίνα είναι άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν σχέση με μας, είτε συγγενική, είτε τρυφερή, είτε φιλική, και όταν μιλάνε ή κάνουν κάτι, μας πληροφορεί αυτό για την πραγματική τους προσωπικότητα που θα είναι πιο ειλικρινής και αυθεντική αν έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα που κρύβουν το σώμα.

Αν ψαρεύουμε στη λίμνη, δείχνει την επιθυμία μας να βρούμε ταίρι και όλα τα ατυχήματα και τα προβλήματα, που μπορούν να μας συμβούνε στη λίμνη δείχνουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Τα χειρότερα όνειρα με λίμνη είναι εκείνα στα οποία τα νερά είναι πολύ διαταραγμένα ή έχουνε πεθαμένα ψάρια, όπου τότε πρέπει τη λίμνη να την ερμηνεύσουμε σαν έλος .Αν η λίμνη είναι ξερή δείχνει την παταγώδη αποτυχία των συναισθηματικών μας ελπίδων και πολλές φορές την έλλειψη τρυφερών συναισθημάτων.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια λιμνούλα αντιπροσωπεύει την ηρεμία. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ηρεμίας με τον εαυτό μας. Είναι μια στιγμή, που πρέπει να σκεφτούμε την κατάστασή μας και το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Εναλλακτικά, η λιμνούλα δηλώνει ότι έχουμε τα συναισθήματά μας υπό έλεγχο. Είμαστε συναισθηματικά ήρεμοι.

Προσθήκη νέας απάντησης