Είδα στον ύπνο μου λιμάνι. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως βρισκόμουν σε λιμάνι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Όπως έχουμε εξηγήσει στα όνειρα με πλοία όταν φτάνουμε στο λιμάνι είναι η τελική ευτυχία του ταξιδιού, η κατάληξη μιας περιόδου στη ζωή μας και η σταθεροποίηση μιας κατάστασης. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί να βλέπουμε το λιμάνι στην αρχή του ταξιδιού, και σε αυτήν την περίπτωση το όνειρο μας δείχνει από πού και με τι συνθήκες φεύγουμε.

Αν όμως το λιμάνι το βλέπουμε χωρίς να κάνουμε κανένα ταξίδι, αντικατοπτρίζει είναι μια επιθυμία για απόδραση, το φόβο για το άγνωστο, το φόβο για έναν χωρισμό ή την επιθυμία να ξεκινήσουμε μια νέα φάση στη ζωή μας, χωρίς όμως να αποφασίζουμε να το κάνουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μόνο η ανάλυση στην πραγματική ζωή και τα συναισθήματα που μας ξυπνά το όνειρο θα μας δώσουν την ερμηνεία του.Επίσης σημαίνει ότι αναζητάμε καταφύγιο, για να ξεφύγουμε από χαοτικές καταστάσεις, μέχρι να μπορέσουμε να μαζέψουμε τις σκέψεις μας και να ανασυνταχθούμε.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα λιμάνι που έσφυζε από ζωή, καράβια που έφευγαν ή έρχονταν, επιβάτες που πηγαινοέρχονταν κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαστείτε για βαρυσήμαντες αλλαγές στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Οι δουλειές σας θα πάρουν μεγάλη άνοδο, η χαρά και η ευτυχία θα κυριαρχήσει στην ζωή σας, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Αν δείτε πως ταξιδεύοντας μπήκατε σε ένα λιμάνι, σημαίνει πως οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν, η επιτυχία στις επιδιώξεις σας είναι εξασφαλισμένη. Αν έχετε υπ' όψη σας να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα πετύχετε δίχως άλλο. Αν πάλι δείτε πως ταξιδεύατε και πως μετά από τρικυμία μπήκατε σε λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από έναν μεγάλο και σοβαρό κίνδυνο. Αν δείτε πως ταξιδεύατε και πως μπήκατε σε ένα ήρεμο λιμάνι, αυτό σημαίνει πως μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτόν τον καιρό που θα σας εξασφαλίσει την σιγουριά και την ευτυχία. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον και εναν ευτυχισμένο και πετυχημένο γάμο που θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ήρεμο και ήσυχο λιμάνι.

Προσθήκη νέας απάντησης