Είδα στον ύπνο μου λεοπάρδαλη. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως με κυνηγούσε μία λεοπάρδαλη. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Σύμβολο της ανδρείας, της βιαιότητας και της πολεμικής ικανότητας, η λεοπάρδαλη, ντανακλά την επιθετική και κυριαρχική πλευρά του, αλλά μόνο την αρνητική του διάσταση, καθώς η λεοπάρδαλη πάντα παραπέμπει στην προδοσία.

Επίσης μπορεί να συμβολίζει την αδράνειά μας και το όνειρο να προσπαθεί να μας πει ότι πρέπει να γίνουμε πιο δραστήριοι, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια λεοπάρδαλη στην άγρια φύση σημαίνει ότι μέσα από επίμονες προσπάθειες, θα ξεπεράσουμε το τέλος όλες τις δυσκολίες. Αν η λεοπάρδαλη βρίσκεται σε κλουβί σημαίνει ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια.

Αν δούμε ότι σκοτώνουμε μια λεοπάρδαλη σημαίνει ότι σίγουρα θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Αν βλέπουμε ότι η λεοπάρδαλη μας επιτίθεται σημαίνει ότι είμαστε υπερβολικά σίγουροι για την επιτυχία μας στο μέλλον και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τις δυσκολίες και τους αγώνες, που χρειάζονται για να αντέξουμε.

Αν ονειρευτούμε ότι βλέπουμε το δέρμα μιας λεοπάρδαλης σημαίνει ότι έχουμε γίνει φίλοι με ένα άτιμο άτομο, που θέλει να μας βλάψει.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξαφνικά σας παρουσιάστηκε μια λεοπάρδαλη στον ύπνο σας και πως τρομάξατε, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα θα σας παρουσιαστεί ένας πολύ επικίνδυνος και ύπουλος εχθρός. Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση μια επίθεση από λεοπάρδαλη και πως κατάφερε να σας κάνει κακό, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε εσείς την ευκαιρία σε άτομο που θέλει το κακό σας να σας βλάψει. Αν όμως σας επιτέθηκε και ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε έγκαιρα χαμπάρι και θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό αυτές τις μέρες. Αν δείτε κοπάδι από λεοπαρδάλεις να περιφέρετε γύρω σας και να σας κοιτάζει απειλητικά, αυτό σημαίνει πως ετοιμάζονται άτομα να σας προξενήσουν μεγάλο κακό. Αν δείτε λεοπάρδαλη κλεισμένη στο κλουβί σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας προξενήσουν κανένα κακό οι εχθροί σας.

Προσθήκη νέας απάντησης