Είδα στον ύπνο μου λεωφορείο. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως ταξίδευα με λεωφορείο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου ένα λεωφορείο (είτε να είναι καθ’οδόν είτε παρκαρισμένο), τότε στα επαγγελματικά σου θα έχεις τις εξελίξεις που προσμένεις. Αν ονειρευτείς πως μπαίνεις σε ένα λεωφορείο για να ταξιδέψεις τότε η επιτυχία σε κάποιο σχέδιό σου είναι πολύ κοντά σου! Αν στο λεωφορείο επικρατεί πολυκοσμία, τότε να ξέρεις πως θα κουραστείς αρκετά προκειμένου να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου!Ενώ αν το ταξίδι σου με λεωφορείο είναι άνετο και ξεκούραστο, όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως επιθυμείς.

Στα όνειρα όπου παρεμβαίνουν λεωφορεία, μετρό, ή οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς, σημαίνουν μια αλλαγή, που θα έρθει σύντομα, στη ζωή μας. Αλλαγή που χαρακτηρίζεται ότι δεν την κάνουμε μόνοι μας, αλλά συντροφευμένοι από όλο τον μικρό κόσμο που πάντα μας περιβάλλει: οικογένεια, φίλοι, αγαθά, συνήθειες κ.λ.π.Ότι συμβαίνει στο όνειρο, όπως οι δικές μας αντιδράσεις, θα μας αποκαλύψουν ποια θα είναι η αντίδρασή μας στα γεγονότα που έρχονται και πως θα αντιμετωπίσουμε την αλλαγή αυτή.

Αν ανεβαίνουμε σε ένα λεωφορείο γεμάτο με κόσμο αντανακλά την ανάγκη μας για αυθεντικές, ανθρώπινες επαφές, προκειμένου να αισθανθούμε ζωντανοί, ή για να καλυτερέψουμε το κοινωνικό κι επαγγελματικό μας επίπεδο.

Αν το λεωφορείο είναι άδειο και είμαστε εμείς ο μόνος επιβάτης, είναι σημάδι ντροπαλότητας, εσωστρέφειας ή εγωκεντρισμού.

Αν όταν έρχεται το λεωφορείο, και πριν να μπορέσουμε να μπούμε, κατεβαίνουν κάποιοι επιβάτες, σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή δεν είναι τελειωτική, και ότι οι επόμενες επιτυχίες μας θα είναι περαστικές και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε αυτή τη νέα κατάσταση, ή να αποφασίσουμε για μια νέα αλλαγή.

Αν στο όνειρο περιοριζόμαστε στο να βλέπουμε το λεωφορείο, αυτό που σημαίνει είναι ότι θα δεχθούμε μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασισθεί αν θα τη δεχθούμε ή όχι, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συμβολισμός του λεωφορείου βάζει πολλούς περιορισμούς στην προσωπική μας αυτονομία.

Προσθήκη νέας απάντησης