Είδα στον ύπνο μου λεφτά. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως είχα πάρα πολλά χρήματα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε χρήματα, προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θ” ακολουθήσουν αλλαγές. Αν δείτε πως δώσατε χρήματα, σημαίνει ατυχία.

Αν δείτε πως δεχόσαστε χρυσό, σημαίνει μεγάλη ευημερία και πολλές απολαύσεις.

Αν δείτε πως χάσατε χρήματα, σημαίνει άσχημες ώρες στο σπίτι και στενοχώρια στη δουλειά.

Αν δείτε πως μετρήσατε τα χρήματα σας και βρήκατε έλλειμμα, σημαίνει πως θ” ανησυχήσετε λόγω πληρωμών.

Αν δείτε πως κλέψατε χρήματα, σημαίνει πως είσαστε σε κίνδυνο και πρέπει να προσέξετε.

Αν δείτε πως καταθέτατε χρήματα, σύντομα θα απολαύσετε πλούτο και άνεση.

Αν δείτε πως καταπίατε νόμισμα, σημαίνει πως έχετε κλίση στη φιλοχρηματία.

Αν δείτε πως περιμένατε ένα ποσό χρημάτων, σημαίνει πως έχετε ταυτόχρονα πλούτη και ευτυχία.

Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως ξοδεύετε τα χρήματα σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε μπόλικα μετρητά χρήματα, που όμως τα έχετε δανειστεί, σημαίνει ότι θα θεωρείστε σαν αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εκείνοι που θα έρχονται σε στενή επαφή μαζί σας θα σας βρίσκουν παραδόπιστο και χωρίς αισθήματα.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ξοδεύει χρήματα που έχει δανειστεί, είναι σημάδι ότι οι απάτες που χρησιμοποιεί θα τις κοστίσουν ακριβά, και ότι εξαιτίας αυτών θα χάσει έναν πολύ καλό φίλο.

Αν δείτε στον ύπνο σας χρηματοκιβώτιο, σημαίνει ευνοϊκή τροπή για το εμπόριο και τον έρωτα που θεωρούσατε μέχρι τώρα απογοητευτικά.

Το να δείτε ότι προσπαθούσατε να ξεκλειδώσετε χρηματοκιβώτιο είναι σημάδι ότι θα στενοχωρηθείτε για τα σχεδία σας που δεν παίρνουν γρήγορα μορφή. Αν δείτε ότι βρήκατε χρηματοκιβώτιο άδειο, προμηνύονται φασαρίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων τα οποία σας οφείλουν. Αν το χρηματοκιβώτιο ήταν γεμάτο, ανοίγονται ευνοϊκές προοπτικές για σας.

Αν δείτε χρηματοκιβώτιο για τιμαλφή, σημαίνει ότι η περιουσία σας θα εκπλήξει πολλούς, γιατί δεν δίνετε την εντύπωση πλουσίου.

Αν οι πόρτες του χρηματοκιβωτίου ήταν ανοιχτές, σημαίνει απώλεια και δόλο από ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας.

Η αξία του χρήματος είναι ότι αντανακλά καλύτερα τη σχετική σημασία των πραγμάτων και αυτό το μετατρέπει σε ονειρικό σύμβολο εκείνων των πραγμάτων, που επιθυμούμε τη στιγμή του ονείρου.

Έτσι, στην ανάλυση του ονείρου με χρήματα, δεν είναι παράξενο να πούμε ότι τα λεφτά που επιθυμούμε να πάρουμε να είναι μια συμβολική εκπροσώπηση εκείνης της παντρεμένης γυναίκας, που γνωρίσαμε και που μας ελκύει πολύ. ΄Η όταν στα όνειρα βρίσκουμε ένα μικρό θησαυρό και έχουμε φόβο να τον μαζέψουμε, αυτό το όνειρο αναφέρεται σε παράνομες σχέσεις. Αλλά αυτό το τελευταίο είναι πολύ σύνηθες ανάμεσα στους νέους που αρχίζουν την ερωτική τους ζωή.

Αλλά τα λεφτά μπορούν να μεταφραστούν σε μια αδιάθετη ενέργεια, σε μια απόδοση, σε μια αξία της προσωπικότητας, που μπορεί να αυξηθεί, να μειωθεί ή να παραμείνει ίδια. Κι αυτό εμφανίζεται σε εκείνα τα όνειρα, στα οποία αποκτούμε κάτι και για να το ανταλλάξουμε μας δίνουν πιο πολλά λεφτά, από τα οποία είχαμε δώσει για να το αποκτήσουμε. Ή βρίσκουμε λεφτά σε ένα βιβλίο ή κάποιο αντικείμενο. Αυτό σημαίνει ότι το αποκτημένο ή αυτό που έχει τα λεφτά μέσα, δεν έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή που φανταζόμαστε, είτε υλική, είτε ηθική είτε συναισθηματική.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να δούμε ότι ο εραστής μας μας κλέβει πολλά λεφτά και σε αυτήν την περίπτωση το όνειρο θέλει να μας κάνει να καταλάβουμε ότι είμαστε εμείς αυτοί που υπερβάλλουν στην αγάπη μας και ότι αφοσιωνόμαστε υπερβολικά, και θυσιάζουμε άλλα πράγματα, εξίσου σημαντικά. Είναι όνειρα που μας κάνουν να σκεφτούμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια ισορροπία στην σπατάλη ενέργειας σε ένα σκοπό, κάτι που μακροχρόνια μπορεί να μας φέρει απώλειες ακόμα και στο σκοπό, στον οποίο έχουμε αφοσιωθεί.

Επίσης, είναι πολύ σύνηθες να χάνουμε λεφτά στα όνειρα και αυτή η απώλεια συνοδεύεται με ένα συναίσθημα αγωνίας, κάτι που προδίδει το φόβο μας να χάσουμε κάτι δικό μας, ένα άτομο, ένα πολύτιμο αντικείμενο, μια τρυφερότητα κ.λ.π. Επομένως, αν βλέπουμε ότι χάνουμε λεφτά σημαίνει προσωρινή δυστυχία στο σπίτι και κάποια εμπόδια στις υποθέσεις μας. Μπορεί να νοιώθουμε αδύναμοι, ευάλωτοι και εκτός ελέγχου. Επιπλέον, μπορεί να μα λείπει η φιλοδοξία, η δύναμη κι η αυτοεκτίμηση.

Μια άλλη ερμηνεία είναι, ότι αν ονειρευόμαστε ότι κερδίζουμε ή ότι βλέπουμε λεφτά σημαίνει ότι η επιτυχία κι η ευμάρεια μας είναι προσεγγίσιμες. Τα χρήματα μπορεί να αντιπροσωπεύουν την αυτοπεποίθηση, την αξία, την επιτυχία ή τις αξίες. Έχουμε μεγάλη πίστη στον εαυτό μας. Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε χρήματα αναφέρεται στις στάσεις μας απέναντι στον έρωτα και στα θέματα της καρδιάς. Είναι συχνά ένα σύμβολο τη σεξουαλικότητας και της δύναμης. Ιδιαίτερα, αν βρίσουμε χρήματα δείχνει την αναζήτηση του έρωτα ή της δύναμης.

Αν δούμε ότι δίνουμε ή ξοδεύουμε λεφτά αναλογεί στα πόσα δίνουμε στον έρωτα. Αναζητάμε τον έρωτα. Αν βλέπουμε άλλους να δίνουν χρήματα, σημαίνει ότι νοιώθουμε παραμελημένοι. Κάποιος/α δε μας προσέχει και δε μας δείχνει αρκετή τρυφερότητα. Αν κάνουμε οικονομία ή αποταμιεύουμε χρήματα σημαίνει ανασφάλεια ή εγωισμό.

Αν ονειρευόμαστε ότι δεν έχουμε χρήματα σημαίνει ότι φοβόμαστε να χάσουμε τη θέση μας στον κόσμο ή ότι νοιώθουμε ότι δεν έχουμε τις ικανότητες, που χρειάζονται, για να καταφέρουμε τον κατάλληλο στόχο μας. Μπορεί να έχουμε απορριφθεί ή να έχουμε παραμεληθεί από τους άλλους.

Αν βλέπουμε ότι κλέβουμε χρήματα προμηνύει κάποιον κίνδυνο κι ότι πρέπει να προσέχουμε. Από τη θετική του πλευρά, μπορεί να σημαίνει ότι τελικά κυνηγάμε ή ότι φτάνουμε τα στοιχεία, που σχετίζονται με τα πράγματα αξίας.

Προσθήκη νέας απάντησης