Είδα στον ύπνο μου λαχνό. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως κέρδισα τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Όταν ονειρευόμαστε ότι παίζουμε λόττο, ή ότι βλέπουμε το λήγοντα αριθμό του λαχείου, το πιο φυσιολογικό είναι να τρέξουμε να το πάρουμε. Αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το όνειρο απλώς εκφράζει την επιθυμία να κερδίσουμε πολλά χρήματα με λίγο κόπο, και το μόνο που θα κερδίσουμε είναι μερικές μέρες ψευδαισθήσεων, που θα ακολουθηθούν από απογοήτευση. Ωστόσο …πάρτε κι ένα λαχείο… καλού κακού!!!!

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι παίζουμε το λόττο ή κάτι αντίστοιχο σημαίνει ότι βασιζόμαστε πολύ στην τύχη, παρά παίρνουμε την ευθύνη των πράξεών μας ή αποφάσεών μας. Πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιο ζήτημα ή μια κατάσταση πριν προχωρήσετε.

Αν δούμε ότι κερδίζουμε το λόττο ή κάτι αντίστοιχο αντιπροσωπεύει τις εσωτερικές μας επιθυμίες για να ζήσουμε χωρίς να πρέπει να ανησυχούμε για οικονομικά κι υλικά θέματα. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να είναι μια μεταφορά ότι ήρθε η σειρά μας κι επομένως να έχουμε κάποια προβλήματα.

Αν ονειρευόμαστε ότι βάζουμε στη λοταρία κάτι, σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο δοτικοί και φιλάνθρωποι. Εναλλακτικά, το όνειρο μας ειδοποιεί να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι με τα ρίσκα, που αφορούν την τύχη και τη μοίρα μας.Προσθήκη νέας απάντησης