Είδα στον ύπνο μου λαχανικά. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως καλλιεργούσα λαχανικά. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δούμε λαχανικά στο όνειρό μας σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη πνευματικής τροφής. Μπορεί επίσης να προμηνύει ότι μας λείπουν στη διατροφή μας. Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια ζημιογόνα σύμβαση σχετικά με κτηματομεσιτικά. Αν όντως συμβαίνει αυτό, καλύτερα να κάνουμε λίγο πίσω. Αν είναι μαραμένα σημαίνει λύπη.

Αν βλέπουμε ότι φυτεύουμε λαχανικά σημαίνει ευχάριστες στιγμές με φίλους σε κάποια γιορτή. Αν τρώμε λαχανικά σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτούμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στους φίλους μας και την οικογένειά μας και να πάψουμε να τους ζητάμε πολλά ή να τους εκμεταλλευόμαστε. Στις γυναίκες, τα λαχανικά σημαίνουν ερωτικές ανάγκες και επιθυμίες.

Για μια νέα γυναίκα, αν βλέπει ότι προετοιμάζει λαχανικά για δείπνο προμηνύει ότι θα χάσει τον άνθρωπο, που επιθυμεί, αλλά θα κερδίσει έναν καλό και πιστό σύζυγο. Οι αρραβώνες της θα έχουν ένα ίχνος δυσαρέσκειας.

Όπως και με το λάχανο, για το οποίο ισχύουν όλες οι παραπάνω ερμηνείες, έτσι ερμηνεύεται και το μαρούλι. Αν δούμε ένα μαρούλι να μεγαλώνει μέσα στον ύπνο αμς, σημαίνει ένα ευχάριστο μέλλον. Αν τρώμε μαρούλι στον ύπνο μας σημαίνει ότι έχουμε τάσεις ζηλοφθονίας προς τον/ην σύντροφό μας ή έναν/μια φίλο/η μας, γεγονός, που μπορεί να προκαλέσει κάποιον καυγά μεταξύ μας. Αν φυτεύουμε μαρούλι σημαίνει ότι κάνουμε κάτι, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει σε αρρώστια, ή χειρότερα, πρόωρο θάνατο. Το ίδιο σημαίνει αν θάβουμε ένα μαρούλι, γεγονός, που σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε μόνοι μας την αποτυχία μας.

Οι ντομάτες κι οι πατάτες μοιάζουν να έχουν την ίδια ερμηνεία, αλλά είναι διαφορετική. Αν δούμε πατάτες, είναι σύμβολο νωθρείας ή βλακείας. Αν δούμε να λιώνουνε ή εμείς λιώνουμε πατάτες, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Οι ντομάτες αναφέρονται στην ευτυχία μέσα σε μια σχέση ή αρμονία. Αν τρώμε ντομάτες, σημαίνει ένα μέλλον με καλή υγεία.

Τα κρεμμύδια μας κάνουν να κλαίμε όταν τα κόβουμε, αλλά τι σημαίνουν στο όνειρο? Όταν ονειρευόμαστε κρεμμύδια, σημαίνει ότι θα βιώσουμε λίγη ζήλια, φθόνο για την επιτυχία μας. Αν τρώμε κρεμμύδια συμβολίζει ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα μας τα προβλήματα και να βγούμε νικητές. Τα μαγειρεμένα κρεμμύδια αντιπροσωπεύουν ένα μικρό κέρδος στο μέλλον από τη δουλειά μας. Αν κόβουμε κρεμμύδια, μπορεί να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς μας και να βγούμε νικητές.Προσθήκη νέας απάντησης