Είδα στον ύπνο μου λάμπα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως άλλαζα λάμπες στο γραφείο μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις λάμπα να φωτίζει το σπίτι σου θα έχεις χαρά και ευτυχία, αν είσαι ελεύθερος-η σημαίνει πως θα παντρευτείς.

Στα όνειρα, το φως του ήλιου συμβολίζει τη ζωή και τη γνώση, και εδώ και πολλούς αιώνες η λάμπα αναπαριστά την εξατομίκευση του φωτός του ηλίου, τη ζωή και τη γνώση του καθενός μας. Αλλά, σήμερα, το φως της λάμπας που μας φαίνεται φως αδύναμο, ανασφαλές και διστακτικό, έχει πάρει τη έννοια συμβολικά στα όνειρα από οτιδήποτε είναι αδύναμο, ασαφές και δειλό, υποθετικό και μικρής διάρκειας. Μόνο όταν η λάμπα είναι πολύ λαμπερή έχει θετική σημασία, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με εκείνη του ΚΕΡΙΟΥ.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια λάμπα συμβολίζει την καθοδήγηση, την ελπίδα, την έμπνευση, την φώτιση και την ασφάλεια.

Αν βλέπουμε μια σπασμένη λάμπα σημαίνει ότι κρατάμε απ' έξω όσους προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Συμβολίζει επίσης την κακοτυχία και προμηνύει κακή τύχη.

Αν δούμε μια λάμπα να εκρήγνυται σημαίνει ότι κάποιοι, που ήταν φίλοι μας, θα γίνουν εχθροί μας.

Αν ονειρευτούμε μια χαμηλόφωτη ή σβησμένη λάμπα σημαίνει ότι μας έχουν κατακλύσει συναισθηματικά θέματα. Έχουμε χάσει την ικανότητά μας να βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα αμπαζούρ ότι έχουμε ανάγκη για προστασία από κάποια έντονη ενέργεια ή δύναμη. Μπορεί να προσπαθούμε να κρυφτούμε ή να περνάμε όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητοι.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν λαμπτήρα σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε ή/και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Αναφέρεται στο συνειδητό. Το όνειρο μπορεί να συμβολίζει το πνευματικό φως, την ελπίδα, τις νέες ιδέες και τα οράματα. Προσεγγίζουμε μια κατάσταση προς μια νέα κατεύθυνση.

Προσθήκη νέας απάντησης