Είδα στον ύπνο μου λαιμό. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι δεν μπορούσα να γυρίσω τον λαιμό μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Όταν στα όνειρα πονάει ο λαιμός μας και δεν είναι η αντανάκλασης ενός πραγματικού πόνου, πάντα αναφέρεται σε χρηματικά προβλήματα. Κατά συνέπεια, εάν ονειρευτούμε ότι χάνουμε τη φωνή μας προβλέπει τον κίνδυνο να χάσουμε χρήματα. Εάν στα όνειρα δεν μπορούμε να καταπιούμε, ή μας γίνεται πολύ δύσκολου, υποδεικνύει δυσκολίες ή την έλλειψη δυνατότητας για την απόκτηση αγαθών. Και εάν στα όνειρα μας ξεριζώσουν τις αμυγδαλές μας προμηνύει ότι γρήγορα θα εξαφανιστούν οι οικονομικές μας δυσκολίες.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε το λαιμό μας σημαίνει δείχνει τη σχέση ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα, το πνευματικό και το υλικό. Αντιπροσωπεύει τη θέληση, την αυτοπειθαρχία και την ανάγκη να ελέγξουμε τα αισθήματά μας. Εναλλακτικά, συμβολίζει την ικανότητα μας να εκφράζουμε τον εαυτό μας και να επικοινωνούμε τις ιδέες μας και τις σκέψεις μας.

Αν βλέπουμε ότι ο λαιμός μας είναι τραυματισμένος ή πονάει δείχνει τον χωρισμό ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι ή κάποιον, που πραγματικά έχει πρόβλημα στο λαιμό του και πονάει. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα να επικοινωνήσουμε αυτά, που θέλουμε. Εχουμε δυσκολία να μετατρέψουμε αυτά, που νιώθουμε σε λόγια. Μπορεί να αισθανόμαστε ευάλωτοι κι απειλημένοι αν εκφραστούμε. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι πρέπει να καταπιούμε την περηφάνια μας.

Αν δούμε έναν χοντρό λαιμό σημαίνει ότι γινόμαστε καυγατζήδες και κυκλοθυμικοί.Προσθήκη νέας απάντησης