Είδα στον ύπνο μου κουτσό. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως έπαθα ένα ατύχημα και κόψανε το ένα πόδι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Στα όνειρα, το κούτσαμα μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα ελάττωμα ή τραύμα της ψυχής, κάτι που μας εμποδίζει να αναπτυχθούμε υλικά. Αλλά αυτό το τραύμα, αυτό το εμπόδιο, δεν αποτελείται πάντα από ένα ηθικό ή υλικό ελάττωμα (ας θυμηθούμε ότι ο Ιακώβ έμεινε κουτσός επειδή είδε το Θεό), αλλά μπορεί να οποιαδήποτε περίσταση ή εξωτερικό εμπόδιο.

Έτσι, αν μας βλέπουμε κουτσούς, σημαίνει καθυστερήσεις, εμπόδια, αδυναμία να αποκτήσουμε αυτό, για το οποίο αγωνιζόμαστε. Αν βλέπουμε άλλο άτομο κουτσό και το αναγνωρίζουμε, σημαίνει ότι σε αυτό θα συμβούν τα παραπάνω.

Αν ονειρευόμαστε ότι εμείς ή κάποιος άλλος κουτσαίνει προμηνύει αποτυχία στο να πραγματοποιήσουμε τις ελπίδες και τις επιθυμίες μας καθώς και πολλές απογοητεύσεις. Αναρωτηθείτε ποιος ή τι μας κρατάει πίσω. Μπορεί να έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στον εαυτό μας.

Εναλλακτικά αν βλέπουμε ότι κουτσαίνουμε αναφέρεται στην έλλειψη ισορροπίας σε κάποια σχέση μας στη ζωή μας. Νοιώθουμε ότι η σχέση είναι μονόπλευρη. Ίσως να πιστεύουμε ότι δίνουμε πολύ περισσότερα από αυτά, που παίρνουμε πίσω ή το αντίθετο.Προσθήκη νέας απάντησης