Είδα στον ύπνο μου κούρσα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Όταν μιλάμε για όνειρα όπου παρεμβαίνει λεωφορείο ή οποιοδήποτε μέσο μαζικής μεταφοράς, σημαίνει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια αλλαγή στη ζωή μας, στην οποία οι πρωτοβουλίες μας λειτουργούν σαν άλλοθι για αυτούς που μοιράζονται τη διαδρομή και κυρίως το γεγονός ότι άλλος οδηγεί το μέσο μαζικής μεταφοράς σημαίνει ότι η διαδρομή έχει προγραμματισθεί από πριν χωρίς τη δική μας συγκατάθεση.

Όταν το δικό μας όνειρο αναφέρεται σε αυτοκίνητο, προσωπικό μέσο μεταφοράς, δε ξεκινάμε κάτι καινούριο στη ζωή μας, αλλά είναι η δική μας ζωή που παρουσιάζεται μπροστά μας και όλα εξαρτώνται από εμάς (όταν εμείς οδηγούμε το αυτοκίνητο). Επομένως, όταν ονειρευόμαστε ότι οδηγούμε το αυτοκίνητο, αυτό που σημαίνει είναι ότι επιθυμούμε την ανεξαρτησία μας. Είμαστε εμείς που διαλέγουμε που θα πάμε, πως θα πάμε και τα μέρη που θα περάσουμε. (δηλαδή, το πως και το γιατί της ζωής μας).

Το να ερμηνεύσουμε ένα όνειρο όπου βρισκόμαστε οδηγώντας αυτοκίνητο είναι κάτι πολύ εύκολο: ο συνδυασμός αυτοκίνητο-εμείς, αντιπροσωπεύει εμάς τους ίδιους. Το σώμα (αυτοκίνητο) και η ψυχή (εμείς). Κάθε μέρος του αυτοκινήτου έχει την αντίστοιχη ερμηνεία στη ζωή μας. Έτσι, η βενζίνη αντιπροσωπεύει την ενέργειά μας, ο σκελετός, την εξωτερική μας πτυχή, το τιμόνι, την ικανότητά μας να ελέγχουμε, το ηλεκτρονικό κύκλωμα, την εξυπνάδα, τα φρένα τη θέληση και τα φώτα την ικανότητα μας να βλέπουμε τα γεγονότα και τις περιστάσεις.

Αν το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση σημαίνει ότι έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τη ζωή, που φαίνεται από το δρόμο και το τοπίο, τα ατυχήματα και τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται. Αν το αυτοκίνητο είναι σε κακή κατάσταση αντιπροσωπεύει τους φόβους μας και τα ελαττώματά μας, εκτός κι αν είμαστε άρρωστοι, όπου σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζεται ως αναγνώριση της ασθένειάς μας.

Αν ταξιδεύουμε συνοδευόμενοι , οι κινήσεις των συνεπιβατών μας και η αντίδρασή μας θα μας δείξει ποια θα είναι η δράση μας απέναντι σε αυτούς που μας περιτριγυρίζουν στη ζωή μας. Το μέγεθος του αυτοκινήτου και οι συνεπιβάτες θα μας δείξουν ποιο είναι το όριο των αυθεντικών μας σχέσεων με τους άλλους.

Τέλος, αν οδηγεί άλλος το αυτοκίνητο σημαίνει ότι δεν αισθανόμαστε υπεύθυνοι του πεπρωμένου μας, και σε πολλές περιπτώσεις, αν γνωρίζουμε τον οδηγό, θα αναγνωρίσουμε σίγουρα αυτόν που μας καθοδηγεί και επηρεάζει τη ζωή μας.

Αν ονειρευτούμε ότι το αυτοκίνητό μας έχει χαλάσει, σημαίνει ότι μπορεί να σπρώχνουμε τον εαυτό μας πολύ και να έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Είμαστε στα πρόθυρα να οδηγήσουμε τον εαυτό μας σε σωματικές δυσκολίες, ακόμα κι αρρώστιες. Πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να επανεκτιμήσουμε τις επιλογές και τις εναλλακτικές μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή ότι είμαστε σε ένα κάμπριο αναφέρεται στην λαμπερή μας συμπεριφορά. Επιδεικνύουμε τη δύναμη και την επιρροή μας.

Αν βλέπουμε το φλας σημαίνει ότι βιώνουμε απογοητεύσεις στη σεξουαλική μας ζωή. Αρνούμαστε τις σεξουαλικές μας ορμές κι ανάγκες.

Αν χρησιμοποιούμε το φλας για να στρίψουμε σημαίνει ότι αναζητάμε την επιβεβαίωση ή την αναγνώριση. Αν όμως αυτό δε δουλεύει, τότε σημαίνει ότι βιώνουμε κάποιο δισταγμό σχετικά με μια απόφαση, που έχουμε πάρει ή με την κατεύθυνση, που έχουμε πάρει.

Αν δούμε ότι αλλάζουμε ταχύτητες σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε μπροστά με κάτι νέο στη ζωή μας. Έχουμε πάρει μια νέα κατεύθυνση.

Αν επισκευάζουμε το σαζμάν σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε καλύτερους ρυθμούς στη ζωή μας και να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον και τις καταστάσεις. Ίσως πάμε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά.

Αν βλέπουμε το πορτ μπαγκάζ δείχνει τα πράγματα, που κουβαλάμε μαζί μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα αγωνιστικό αμάξι συμβολίζει τις μεγάλες φιλοδοξίες μας και τις επιθετικές στάσεις μας. Μπορεί επίσης να αντανακλά την ανταγωνιστική φύση μας και την ανάγκη μας για νίκη.

Αν βλέπουμε ότι οδηγούμε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τους γρήγορους ρυθμούς της ζωή μας. Μπορεί να διακινδυνεύουμε την υγεία μας με την ασυνείδητη συμπεριφορά μας

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα σπορ αυτοκίνητο αναφέρεται στην επιθυμία μας να ζήσουμε τη ζωή μας στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Θέλουμε να επιδείξουμε αυτό, που έχουμε. Το όνειρο μπορεί να μας λέει ότι κινούμαστε πολύ γρήγορα. Εναλλακτικά, το σπορ αυτοκίνητο συμβολίζει τον πλούτο, τη δύναμη και την πολυτέλεια.

Αν δεν οδηγούμε SUV (οχήματα ελεύθερου χρόνου) στην πραγματικότητα και βλέπουμε ότι οδηγούμε στην πραγματικότητα, τότε συνδέεται με κάποιο φορτίο ή ευθύνη, που κουβαλάμε. Εναλλακτικά, το SUV δείχνει τις εσωτερικές μας επιθυμίες να ξεφύγουμε από κάποιο συγκεκριμένο μονοπάτι. Οι στόχοι της ζωής μας έχουν αλλάξει.

Αν βλέπουμε ή οδηγούμε ένα station wagon αναφέρεται στην οικογένεια μας και τα θέματα, που υπάρχουν μέσα σε αυτή.

Αν δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα παράθυρα στο station wagon αντιπροσωπεύει άγχη σχετικά με την προστασία της οικογένειας μας. Δείχνουμε κάποια επιφυλακτικότητα και αμφιβολία σχετικά με την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή μας και το δρόμο, που έχουμε επιλέξει.

Αν ονειρευόμαστε ότι οδηγούμε ένα βαν συμβολίζει την βολικότητα και την πρακτικότητα. Λάβετε υπόψη το φορτίο που κουβαλάτε και τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Αν οδηγούμε το δικό μας βαν σε νερό ή ότι τσουλάει σε νερό δείχνει ότι είμαστε σε ένα συναισθηματικό ταξίδι.Προσθήκη νέας απάντησης