Είδα στον ύπνο μου κούκλα. Τι είναι;


Χθες είδα στο όνειρο μου παιδικές κούκλες. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ένα κοριτσάκι δει στον ύπνο του τις κούκλες του, το όνειρο θα μπορούσε να δείχνει μοναξιά και έλλειψη επικοινωνίας αν το όνειρο βγάζει λύπη, θλίψη. Για μια γυναίκα, τώρα, σημαίνει νοσταλγία για την παιδική ηλικία και υποσυνείδητη επιθυμία να νιώσει φροντίδα και προστασία, αλλά συγχρόνως να ξεφύγει από τις έννοιες, τις ευθύνες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, που την κατακλύζουν και την καταθλίβουν.

Αν βλέπουμε ότι η κούκλα ζωντανεύει σημαίνει ότι επιθυμούμε να είμαστε κάποιος άλλος και ότι θέλουμε να αποδράσουμε από τα προβλήματά μας και τις ευθύνες μας. Οι κούκλες χρησιμεύουν ως μέσο για να εκτελέσουν τις επιθυμίες μας.

Αν δούμε ότι παίζουμε με μια κούκλα αντιπροσωπεύει την έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στο συνειδητό κι το υποσυνείδητό μας. Μπορεί επίσης να έχουμε μια ανώριμη συμπεριφορά ως προς το αντίθετο φύλο.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια κούκλα βιτρίνας, αντιπροσωπεύει μια προέκταση του εαυτού μας, την οποία προβάλλουμε. Μπορεί να νοιώθουμε ότι δεν παίζουμε κάποιον ενεργητικό ρόλο σε μια κατάσταση. Λάβετε υπόψη σας πως είναι ντυμένη η κούκλα για στοιχεία σχετικά με τον τρόπο, που πρέπει να δράσετε, αλλά δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα.Προσθήκη νέας απάντησης