Είδα στον ύπνο μου κοτόπουλο. Τι είναι;


Χθες είδα όνειρα πως μαγείρευα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Η κότα ή το κοτόπουλο στο όνειρο είναι καλός οιωνός. Κότες που βόσκουν και κακαρίζουν δηλώνουν ευτυχία και καλές σχέσεις στα αισθηματικά και στη φιλία. Ειδικά οι άσπρες κότες, σημαίνουν επιτυχία. Ωστόσο, η μαδημένη κότα σημαίνει στενοχώρια.Στα επαγγελματικά, η κότα στο όνειρο είναι σημάδι επιτυχίας. Μόνο η ψόφια ή η μαύρη κότα, θα πρέπει να σας κάνει λίγο πιο προσεκτικούς. Τα αβγά της κότας σημαίνουν επιτυχία στην εργασία και αφθονία οικονομική. Αν δείτε πως τρώτε μαγειρεμένο κοτόπουλο ή κότα, κάτι που έχετε ως στόχο ή επιθυμία θα στεφθεί με επιτυχία.Τα παραπάνω ισχύουν και αν δείτε μικρά κοτόπουλα (κλωσσόπουλα).

Τα όνειρα των κοτόπουλων αναφέρονται στα μικρά πράγματα, είτε καλά είτε άσχημα, και όταν τα ονειρευόμαστε σε ομάδες ή στο κοτέτσι σημαίνει κουβέντες, λόγια και κουτσομπολιά, έστω κι αν είναι μικρής σπουδαιότητας είναι ικανά να κάνουν αρκετή ζημιά.

Εάν το κοτόπουλο που ονειρευόμαστε γεννάει αυγά, μας αναγγέλλει οφέλη, αλλά επίσης μικρής σπουδαιότητας. Εάν κλωσάει αυγά και είναι άσπρου χρώματος, μας προβλέπει μικρά αλλά πολλαπλά οφέλη, και εάν είναι μαύρα, είναι η συσσώρευση όλων των μικρών προβλημάτων που θα δυσκολέψουν τη ζωή μας.

Προσθήκη νέας απάντησης