Είδα στον ύπνο μου κλέφτες. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Τα όνειρα με κλέφτες είναι πολύ περίεργα και μας δημιουργούν μεγάλη εντύπωση, γεγονός, που φαίνεται από την εμπλοκή μας στο όνειρο. Μερικές φορές αναφέρεται σε πραγματικές αστυνομικές ιστορίες, άλλες αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη κλεφτών, χωρίς όμως να τους βλέπουμε, και σε μερικές περιπτώσεις ο κλέφτης, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Σε ότι αφορά το κλεμμένο αντικείμενο, αυτό μπορεί να είναι χρήματα ή διάφορα αντικείμενα.

Όταν μας ληστεύουν, ο κλέφτης είναι κάποιος από τον εσωτερικό μας κόσμο: ένα συναίσθημα, μια κακούργα σκέψη, μια αισθησιακή σκέψη κ.λ.π κι αυτό που μας αποσπά ή μας απειλεί είναι η εσωτερική τάξη κι ειρήνη, πιθανώς μια επέκταση ή μια οργάνωση, που κόβεται. Τη φύση αυτού του εσωτερικού κινδύνου θα μας τη δώσει το ίδιο το κλεμμένο, είτε είναι αντικείμενο είτε χρήματα.

Όταν στο όνειρο είμαστε εμείς ο κλέφτης, σημαίνει ότι έχουμε μια όρεξη, που δεν έχει βγει στην επιφάνεια ή κάτι το οποίο ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε, όπου το όνειρο λειτουργεί σαν παρηγοριά.

Αν ονειρευόμαστε ότι μας ληστεύουν σημαίνει ότι βιώνουμε μια κρίση ταυτότητας ή υποφέρουμε από κάποιου είδους απώλεια στη ζωή μας. Εναλλακτικά, το όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μας έχει κλέψει την επιτυχία μας ή ότι πήρε την αναγνώριση για κάτι, που έχουμε κάνει εμείς. Ίσως να νοιώθουμε ότι μας συμπεριφέρονται άδικα.

Αν δεις στον ύπνο σου έναν κλέφτη (χωρίς να μπαίνει στο σπίτι σου), σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια λόγια που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου και θα στεναχωρηθείς. Αν ονειρευτείς ότι κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου για να σε κλέψει, τότε θα δεχθείς απρόσμενα κέρδη. Αν ονειρευτείς πως εσύ κλέβεις θα πάρεις μεγάλη στενοχώρια.

 

κλέφτης

Προσθήκη νέας απάντησης