Είδα στον ύπνο μου κηροπήγιο. Τι είναι;


Ήμουνα που λέτε στο τραπέζι και έτρωγα και γύρω ήταν γεμάτο κηροπήγια. Όχι!!! δεν είναι πραγματικότητα, στο ύπνο μου το είδα. Ξέρετε τι σημαίνει;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν και ο συμβολισμός του κηροπήγιου είναι πολύ σύνθετη και εσωτερική, στα όνειρα μπερδεύεται και ερμηνεύεται με εκείνη του καντηλιέρη, ερμηνεύοντας με αυτόν τον τρόπο οποιοδήποτε αντικείμενο, στο οποίο τοποθετούνται ένα ή πολλά κεριά, με σκοπό να τα ανάψουμε.

Αυτό το όνειρο υπόσχεται ευημερία και πλούτη που θα αποκτηθούν με τίμιο τρόπο, αλλά με κόπο. Πλούτη που πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τα κεριά που βλέπουμε αναμμένα ή όσα πιο πολλά ανάβει ο καντηλιέρης. Αν κατά τη διάρκεια του ονείρου τα κεριά σβήνουν από τον καντηλιέρη, κι όχι από εμάς, σημαίνει ότι όλη η δουλειά έγινε γι το τίποτα, χάνοντας τα κεκτημένα.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα κηροπήγιο με επτά κεριά, που ονομάζεται Μενόρα, και χρησιμοποιείται σε εβραϊκές τελετές, αντιπροσωπεύει τις επτά μέρες της εβδομάδας. Επίσης συμβολίζει τον ήλιο, τη σελήνη και τους πέντε βασικούς πλανήτες. Εναλλακτικά, συμβολίζει την ομορφιά, τη δύναμη και τη σοφία. Το όνειρο μπορεί επίσης να αντανακλά την θρησκευτική μας πίστη.

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κηροπήγιο γεμάτο κεριά ανάμενα, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε κάτι πολύ σοβαρό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή σας. Αν το κηροπήγιο είναι χωρίς κεριά, αυτό σημαίνει πως θ' ανακαλύψετε κάτι που δεν θα έχει και πολύ σημασία.

κηροπήγιο

Προσθήκη νέας απάντησης