Είδα στον ύπνο μου κεραυνό. Τι είναι;


Είδα χθες όνειρο πως είχε καταιγίδα και έπεφταν 2 και 3 κευρανοί ταυτόχρονα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο κεραυνός συμβολίζει τη δύναμη της δημιουργίας και της καταστροφής του Θείου, την ξαφνική και βίαιη επέμβαση του ουρανού πάνω στην γη και σε όλο μας το πεπρωμένο.

Γι’ αυτό το λόγο στα όνειρα, ο κεραυνός πάντα δείχνει την ξαφνική αναστάτωση της κατάστασης, την βίαιη αλλαγή στη ζωή μας, που μπορεί να είναι τόσο για καλό όσο και για κακό, το οποίο φαίνεται από το υπόλοιπο περιεχόμενο του ονείρου, αλλά σχεδόν πάντα για κάτι κακό αφού αποτελεί μια τιμωρία του ουρανού.

Είδα όνειρο πως έπεσε στο σπίτι μου κεραυνός και ξύπνησα τρομαγμένος από το θόρυθο. Τι σημαίνει αυτό;Αν είδατε πως κεραυνός έπεσε στο σπίτι σας, ή στον κήπο σας, ή στον κτήμα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη ζημιά.

Αν δείτε πως ο κεραυνός έπεσε σ' ένα δένδρο και το τσάκισε, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κινδυνεύει η ευτυχία σας η δουλειά σας ή θα μάθετε για το θάνατο ενός προσφιλούς σας προσώπου.

Αν δείτε πως ο κεραυνός χτύπησε άνθρωπο και τον σκότωσε, τότε θα πάρετε άσχημα νέα για την υγεία αγαπημένου σας προσώπου.

Αν δείτε πως σας χτύπησε εσάς κεραυνός, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή.

Αν δείτε πως βρισκόσαστε κάπου και που πέφτουν κεραυνοί και νοιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάθετε κακό όσο και να προσπαθήσουν.

Αν δείτε πως κοιτάζετε τον συννεφιασμένο ουρανό και βλέπετε να πέφτουν κεραυνοί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει απογοήτευση και λίπη.

Αν όμως δείτε πως πέρασαν οι κεραυνοί και φάνηκε ο γαλανός ουρανός σημαίνει πως θα έλθουν οι καλές ημέρες για σας και πως θα βρείτε την ηρεμία και την ευτυχία.

κεραυνόςείδα στον ύπνο μου ότι στεκόμουν σε ένα βουνό και είχα ένα ραβδί που μάζευε τον κεραυνό και μπορούσα να τον ελέγχο. τι σημαίνει αυτό?

Προσθήκη νέας απάντησης