Είδα στον ύπνο μου κατσίκα. Τι είναι;


Χε! χε! χε! Είδα εχθές όνειρο πως είχα κατσίκες. Η φλογέρα μου λείπει μόνο και μερικά πρόβατα.

Πέρα από την πλάκα, ξέρετε τι σημαίνει το όνειρο αυτό;

 

Απαντήσεις

Αν στο όνειρό σου αρμέγεις κατσίκες είναι καλό το όνειρο, αν απλά μόνο τις βλέπεις θα πάρεις στενοχώρια.

Δύο είναι οι πιο σημαντικές σημασίες στα όνειρα που παρεμβαίνουν κατσίκες: εκείνη της ελευθερίας, της ευκινησίας και της ιδιοτροπίας, όταν αφορά αγριοκάτσικο και εκείνη του πλούτου και της ωφέλειας, όταν είναι κατσίκες ήμερες. Για το λόγο αυτό, αν βλέπουμε πολλές κατσίκες, που είναι καλοζωισμένες είναι οιωνός πλούτου και ευημερίας, ενώ αν είναι λίγες και αδύνατες σημαίνει φτώχια και δυστυχίες.

Οι καλύτεροι οιωνοί είναι όταν οι κατσίκες είναι άσπρες και λαμπερές, ενώ να είναι μαύρες, ο οιωνός δεν είναι και πολύ καλός κι αν περιοριζόμαστε στο να βλέπουμε μόνο μαύρες μπορεί να σημαίνει ατυχία.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα κατσικάκι προμηνύει ότι οι υπόγειοι τρόποι μας θα προκαλέσουν λύπη σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Αν δούμε ότι το κατσικάκι είναι στους αγρούς σημαίνει ότι περνάμε σπαταλάμε πολύ ενέργεια στην απόλαυση και στη διασκέδαση με αποτέλεσμα η δουλειά μας ή οι σπουδές μας να υποφέρουν.Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα πολύ θετικό ονειρικό σύμβολο. Συνδέεται με την γονιμότητα, την σταθερότητα και την χαρά της ζωής. Είναι ένα σημάδι υπάρχουσας ή επερχόμενης ευτυχίας και ευημερίας. Επειδή όμως στην Ιουδαική και Χριστιανική παράδοση κάποιες φορές συμβολίζει ανεξέλεκτες σεξουαλικές επιθυμίες- ιδίως αν πρόκειται για τράγους- και συνδέεται με τον Διάβολο, μπορεί στα όνειρα ενός ιδιαίτερα θρησκευόμενου ατόμου να δείχνει την παρουσία του κακού και του πειρασμού. Αν μια κατσίκα ή τράγος στο όνειρό σας φαίνονται έτοιμοι να σας κουτουλήσουν, μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος επιβουλεύεται την περιουσία σας και τα αποκτήματά σας γενικά.Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Αν ονειρευτείς ότι αρμέγεις κατσίκα και βγάζει γάλα, είναι προμήνυμα για επιτυχίες και πιθανώς λεφτά. Αν ετοιμάζεις κάποια επιχείρηση, το όνειρο αυτό είναι καλός οιωνός. Αν όμως δεις να αρμέγεις κατσίκα και να μην βγάζει γάλα, σημαίνει ότι θα σχέδια σου θα αποτύχουν.

Αν δεις στο όνειρό σου μια μεγάλη γίδα να βελάζει, σημαίνει ότι θα έχεις μια νέα φλογερή ερωτική σχέση. Για τους παντρεμένους και τις παντρεμένες, η γίδα στο όνειρο είναι οιωνός ευτυχίας και ερωτικής απόλαυσης.

www.oneirokriths123.com

κατσίκαΕίδα στον ύπνο μου ένα όμορφο μικρό κατσικάκι στην αγκαλιά μου και το χαιδευα. Τι μπορεί να σημαίνει? Ήταν πολύ ήσυχο και γλυκό.

Προσθήκη νέας απάντησης