Είδα στον ύπνο μου καρέκλα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως καθόμουνα σε ξύλινη καρέκλα και έσπασε. Τρόμαξα και ξύπνησα, δεν είδα αν έπεσα. τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις πως κάθεσαι σε καρέκλα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου. Αν η καρέκλα είναι σπασμένη και παλιά θα σου τύχουν αναποδιές σε κάτι που θέλεις να κάνεις.

Αν δείτε απλώς στον ύπνο σας μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό προμηνύετε στη ζωή σας.

Αν δείτε πως καθόσαστε επάνω σε μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε μια θέση στο περιβάλλον σας, όσο πιο ακριβή είναι η καρέκλα τόσο πιο μεγάλη θέση θα αποκτήσετε.

Αν δείτε πως κοιτάζετε να καθίσετε και δεν βρίσκετε καρέκλα, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε γιατί θα σας βρουν βάσανα που δεν τα περιμένατε.

Αν δείτε πως αγοράζετε για το σπίτι σας καρέκλα ή καρέκλες, αυτό σημαίνει πως θα έχετε σύντομα καλά νέα για την οικογένεια σας, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας γεμίσει ευτυχία.

Αν δείτε πως καθόσαστε σε μια σπασμένη καρέκλα και παλιά και σαπισμένη, αυτό σημαίνει πως από τη τεμπελιά σας θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας.

Αν δείτε πως επισκευάζατε μια καρέκλα που ήταν σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα βελτιώσετε την θέση σας πολύ.

Αν δείτε πως πετάτε καρέκλα, αυτό σημαίνει πως δεν σκέφτεστε τι κάνετε και τι πράττετε κι' αυτό θα σας ζημιώσει.

Αν δείτε πως αγοράζετε καρέκλες για ν' αντικαταστήσετε τις παλιές, αυτό σημαίνει πως ζείτε σε μια περίοδο δημιουργίας και θα αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο για σας και την οικογένεια σας.

 

καρέκλα

Προσθήκη νέας απάντησης