Είδα στον ύπνο μου χρόνο. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευόμαστε σχετικά με τον χρόνο δείχνει ότι έχουμε φόβο γιατί δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις και τα άγχη της καθημερινότητας. Αν ο χρόνος περνάει γρήγορα ή κινείται αργά, αναλογεί στην ηλικία και στο ότι μεγαλώνουμε.

Αν βλέπουμε ότι δεν έχουμε αρκετό χρόνο δείχνει άγχος, πίεση και φόβους. Μπορεί να νιώθουμε ότι ο χρόνος μας τελειώνει σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα.

Αν δούμε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο δείχνει την επιθυμία μας να αποδράσουμε από την παρούσα πραγματικότητα. Θέλουμε να πάμε πίσω στο χρόνο ή μπροστά στο μέλλον, σε μια περίοδο όπου οι επιθυμίες μας γίνονται πραγματικότητα. Το όνειρο επίσης αντιπροσωπεύει την ερωτική μας τάση και/ή την επιθυμία μας να εξιδανικεύουμε τα πάντα.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή βάζουμε κάτι σε μια μηχανή του χρόνου σημαίνει ότι μια παρούσα γνώση ή πληροφορία θα βοηθήσει εμάς ή κάποιον άλλο στο μέλλον. Ότι μάθουμε σήμερα θα είναι καλό για το μέλλον.

Αν βλέπουμε ότι ξεθάβουμε μια μηχανή του χρόνου αναφέρεται στην εξερεύνηση του υποσυνείδητου. Στην κυριολεξία ξεθάβουμε κάτι, που είναι βαθιά μέσα μας.Προσθήκη νέας απάντησης