Είδα στον ύπνο μου χειμώνα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως έπιασε βαρύς χειμώνας. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είναι χειμώνας και ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας με κάποιον θα τσακωθείς πολύ άσχημα. Αν είναι άλλη εποχή και εσύ ονειρευτείς χειμώνα στη δουλειά σου θα έχεις πολλά εμπόδια εκτός αν είσαι γεωργός που σημαίνει θα πάνε καλά οι δουλειές σου.

Στη φύση ο χειμώνας είναι μια φάση στην οποία εμφανίζεται μια στειρότητα και ακινησία, η φύση ξεκουράζεται, ανακτά τις δυνάμεις της και προετοιμάζεται για την επόμενη άνοιξη.

Αυτές οι δύο έννοιες, στειρότητα κι ανάκτηση δυνάμεων, χαρακτηρίζουν τα όνειρα, των οποίων η δράση λαμβάνει μέρος το χειμώνα. Μερικές φορές είναι ο οιωνός για μια προσωρινή οικονομική κρίση. Ή μας συστήνει να σταματήσουμε για να σκεφτούμε, να διαλογιστούμε και να οργανώσουμε τις ιδέες μας, τις δυνάμεις και τις ικανότητές μας αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Αντίθετα, μόνο θα καταφέρουμε να εξαντληθούμε και η υπερβολική μας φιλοδοξία θα μας οδηγήσει στην στειρότητα, πνευματική και φυσική.

Μία κοπέλλα η οποία κάνει το τεστ Παπανικολάου τακτικά δηλ. καθε 1-2 χρόνια, είναι πιθανόν να εμφανίσει καρκίνο του τραχήλου και μάλιστα σε τελευταίο στάδιο που να μην εχει αποτελεσματική θεραπεία ? (και στο τέλος να αποβιώσει)?

Προσθήκη νέας απάντησης