Είδα στον ύπνο μου γυμναστική. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Υπό την πιο εκτενή έννοιά της η γυμναστική αποτελείται από την άσκηση και την ανάπτυξη των μυών, της δύναμης ή της ικανότητας έτσι ώστε να αποκτήσουμε και να αναπτύξουμε όλες τις δυνατότητές της. Έτσι στα όνειρα, η γυμναστική επεκτείνει αυτήν την έννοια σε όλα τα επίπεδα της προσωπικότητας μας δηλαδή, τόσο το σώμα όπως το πνεύμα, το μυαλό και οι συγκινήσεις.

Για το λόγω αυτό, εάν ονειρευτούμε ότι κάνουμε γυμναστική είναι μια πρόβλεψη για υγιής ευχάριστη μακρά ζωή, υπό τον όρο ότι προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε φόρμα το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Εάν αυτό που ονειρευόμαστε είναι ένα (κλειστό)γυμναστήριο, είναι μια πρόσκληση υπό την ίδια έννοια.

Αν ονειρευόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μάθημα γυμναστικής, δείχνει ότι πρέπει να βάλουμε καλύτερες βάσεις για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι προσωπικές μας εμπειρίες από το μάθημα της γυμναστικής θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την ερμηνεία του ονείρου. Κάτι στη ζωή μας μπορεί να μας κάνει να ανατρέχουμε στις εμπειρίες μας από τη γυμναστική. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να σας δείχνει ότι πρέπει να γίνετε πιο ομαδικός παίχτης. Μάθετε να συνεργάζεστε και να δουλεύετε μαζί!Προσθήκη νέας απάντησης