Είδα στον ύπνο μου γάτα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως πήρα για κατοικίδιο μία γάτα (ο θέμα είναι ότι δεν τις χωνεύω καθόλου). Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στ” όνειρο σας γάτα, σημαίνει κακοτυχία, αν δεν καταφέρετε να τη σκοτώσετε, ή να τη διώξετε από τα μάτια σας. Αν δείτε πώς η γάτα σας επιτέθηκε, θα έχετε εχθρούς που θα φτάσουν ως τα άκρα για να αμαυρώσουν τη Φήμη σας και να προκαλέσουν την καταστροφή της περιουσίας σας. Αν όμως είδατε πως πετύχατε να την αποκρούσετε, θα υπερνικήσετε μεγάλα εμπόδια και θα αυξήσετε την περιουσία σας και το κύρος σας στην κοινωνία.

Αν δείτε πως συναντήσατε μια λεπτή, μικρόσωμη και βρώμικη γατούλα, θα λάβετε δυσάρεστα νέα από κάποιον που λείπει. Κάποιος φίλος βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου» μα αν είδατε πως τη διώξατε από μπροστά σας, ο φίλος σας θα αναρρώσει ύστερα από μια μακριά και δυσθεράπευτη αρρώστια.

Αν ακούσετε στον ύπνο σας γάτα να σκούζει ή να νιαουρίζει, κάποιος ψεύτικος φίλος χρησιμοποιεί κάθε λέξη και πράξη που μπορεί για να σας βλάψει.

Αν ονειρευτείτε πως η γάτα σας γρατσούνισε, ένας εχθρός θα πετύχει να αποσπάσει τα οφέλη μιας διαπραγμάτευσης που σας έφαγε πολλές μέρες.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι κρατά γάτα, ή γατάκι, θα επηρεαστεί και θα διαπράξει κάποια απρέπεια εξαιτίας της προδοσίας άλλων.

Αν δείτε μια καθαρή ή άσπρη γάτα, σημαίνει μπερδέματα, που ενώ θα φαίνονται ανώδυνα, θα αποδειχτούν πηγή στενοχώριας και απώλειας πολλών χρημάτων.

Όταν ένας έμπορος ονειρευτεί γάτα, θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί στο έπακρο, γιατί οι ανταγωνιστές του πρόκειται να του «κόψουν» τη δουλειά, και θα αναγκαστεί να λάβει άλλα μέτρα, πέρα από τη μείωση των τιμών.

Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια γάτα να τρίβεται πάνω σας φιλικά, σημαίνει την έναρξη ενός οργισμένου αγώνα. Σημαίνει ότι καλοπιάνετε κάποιον εχθρό με την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ένα μυστικό που πιστεύετε ότι σας αφορά” ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να κοινολογήσει πράγματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, θα προσποιηθείτε πως αγνοείτε όλες τις εναντίον σας ενέργειες του.

Είναι ευχάριστη στην αφή και παιχνιδιάρα, όμως την άλλη στιγμή μπορεί να σε γρατσουνίσει. Η γάτα σχετίζεται άμεσα, σαν ονειρικό σύμβολο, με τις όψεις της θηλυκότητας. Από την μια αισθησιακή, από την άλλη επικίνδυνη. Αν ένας άντρας βλέπει συνεχώς στον ύπνο του μια γάτα, τότε πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε κάποια γυναίκα από το περιβάλλον του που ίσως ετοιμάζεται να μπήξει τα νύχια της επάνω του. Επειδή οι γάτες παίζουν με τα θύματά τους, έχουν συνδεθεί επίσης με την σκληρότητα και την κακία. Η συμπεριφορά της γάτας μέσα στο όνειρο είναι σημαντική, γιατί έτσι μπορεί να καθοριστεί και η ερμηνεία του. Αν μια γυναίκα βλέπει συχνά γάτες στον ύπνο της, ίσως είναι μια προτροπή του υποσυνειδήτου ότι χρειάζεται να τονίσει περισσότερο την θηλυκότητά της και τον αισθησιασμό της. Μια επίθεση σε ένα όνειρο από μια γάτα μπορεί να συμβολίζει μια επίθεση, αντιπαράθεση ή καυγά με γυναίκα. Επειδή οι μαύρες γάτες έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με την μαγεία, μια μαύρη γάτα στον ύπνο σας θεωρείται κακό σημάδι, ιδιαίτερα αν πιστεύετε στις προλήψεις και το υποσυνείδητο σας έχει συνδέσει το σύμβολο ¨γάτα¨ με την κακοτυχία.

 

γάτα

Προσθήκη νέας απάντησης