Είδα στον ύπνο μου εργένη. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως έμεινα εργένης. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Για έναν άντρα που θα δει στον ύπνο του πως είναι εργένης, το όνειρο αυτό είναι μια προειδοποίηση να φυλαχτεί από τις γυναίκες. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι άγαμη, σημαίνει έρωτα που δεν έχει αγνά κίνητρα. Σημαίνει ακόμη μη απόδοση δικαιοσύνης. Για τους πολιτικούς σημαίνει απώλεια της τιμής.

Αν ονειρευόμαστε ότι συναντάμε κάποιον εργένη σημαίνει ότι αναζητάμε την ελευθερία στην ερωτική μας ζωή. Για έναν άντρα να ονειρευτή ότι είναι εργένης σημαίνει ότι έχει δυσκολία στο να κερδίσει τη δική του αίσθηση ελευθερίας μέσα σε μια σχέση. Εναλλακτικά ο εργένης αντιπροσωπεύει την αρσενική μας πλευρά.

Αν βλέπουμε τον εαυτό μας ανύπαντρο αντιπροσωπεύει τους φόβους μας για σχέση κι οικειότητα. Μπορεί να προσπαθούμε να εμποδίσουμε τις σεξουαλικές μας ορμές κι ανάγκες.

Αν δεν είμαστε εργένηδες, αλλά δούμε ότι είμαστε, τότε σημαίνει ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Πρέπει να προσεγγίσουμε ένα ζήτημα ή μια κατάσταση με το δικό μας τρόπο, αντί να βασιζόμαστε στους άλλους. Να είμαστε δυνατοί.

Προσθήκη νέας απάντησης