Είδα στον ύπνο μου εραστή. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι ήμουν ο καλύτερος εραστής. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε το αγόρι μας αντιπροσωπεύει την σχέση μας με αυτόν και πως νοιώθουμε για αυτόν.

Αν βλέπουμε ότι ο φίλος μας είναι πεθαμένος σημαίνει ότι κάτι στον εαυτό μας δεν λειτουργεί και έχει «πεθάνει». Δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί απόλυτα. Μπορεί επίσης να συμβολίζει και τη σχέση σας με αυτόν και να χρειάζεται να αφήσετε τη σχέση σας.

Αν το αγόρι μας είναι μακριά και τα όνειρά μας περιέχουν πολλά αγγίγματα, σημαίνει ότι σας λείπει και με αυτόν τον τρόπο τον έχετε κοντά σας. Το όνειρο μας λέει να μην παίρνουμε τα καθημερινά πράγματα για δεδομένα. Ας μάθουμε να εκτιμούμε τα μικρότερα πράγματα στη ζωή.

Στα όνειρα όπου το αγόρι μας λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος ή ότι δε μας αγαπάει πλέον αντιπροσωπεύει τις δικές μας ανασφάλειες στη σχέση μας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η σχέση προχωράει σε νέο επίπεδο, όπου έχετε κάποιο άγχος και φόβους, για την κατάσταση, που αλλάζει. Μπορεί να νοιώθετε ότι είσαστε έξω από τη ζωή του ή ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του όλες του τις εμπειρίες. Καταλήγει να αφορά την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία μεταξύ σας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν εραστή ή μια ερωμένη συμβολίζει την αποδοχή, την αξία μας και την αναγνώριση της πραγματικής εσωτερικής μας αξίας. Μπορεί επίσης να δείχνει μια ολοκλήρωση των αρσενικών και θηλυκών χαρακτηριστικών του εαυτού μας. Νοιώθουμε ολοκληρωμένοι. Ο/Η αγαπημένος/η μας μπορεί να είναι κάποιος/α, που είναι ιδανικός/ή. Το όνειρο μπορεί να λειτουργεί συμπληρωματικά για μια ανικανοποίητη ή ανεκπλήρωτη σχέση στη ζωή μας.

Αν δούμε έναν ή μια πρώην ή τωρινό ή τωρινή εραστή ή ερωμένη υποδηλώνει ατελείωτα/άλυτα θέματα σχετικά με αυτή τη σχέση. Η τωρινή μας σχέση μπορεί να αντιμετωπίζει τα ίδια ζητήματα.

Τέλος, το μόνο που μας μένει να αναφέρουμε είναι οι περιπτώσεις ταξιδιού, που επίσης συνεισφέρουν στο να ξεκαθαρίσουμε τη ροή των γεγονότων. Επομένως, αν το τρένο καταστρέφεται, αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια αποτυχία μας στα υλικά ή στα πνευματικά μας αγαθά, όπως είναι μια νεύρωση, ένα ψυχικό σύμπλεγμα, που θα έπρεπε να έχουμε θεραπέψει. Αν το τρένο μας πατήσει σημαίνει ότι εγκυμονεί ένα κίνδυνος να χάσουμε ένα μέρος της περιουσίας μας ή της προσωπικότητάς μας. Κι η χειρότερη περίπτωση είναι η ολική καταστροφή του τρένου, που σημαίνει και τη δική μας.Προσθήκη νέας απάντησης