Είδα στον ύπνο μου διάβρωση. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Τα αντικείμενα που εμφανίζονται στα όνειρά μας δεν είναι πάντα καινούρια ή τέλεια αλλά τις περισσότερες φορές τα βλέπουμε σε διάφορες καταστάσεις κάτι που μας δίνει μία επιπλέον πληροφορία για αυτά τα αντικείμενα δηλαδή το χαλασμένο αντικείμενο εκφράζει ακρωτηριασμό και αναπηρία. Το φθαρμένο εκφράζει κούραση, ανικανότητα και γηρατειά. Το διαβρωμένο εκφράζει καταστροφή, αρρώστια και πόνο.
Αλλά πρέπει να έχετε υπ’όψην ότι η κατάσταση των αντικειμένων δίνει ένα δυνατό συμπλήρωμα στη συμβολική του φύση επομένως είναι καλό να θυμόμαστε πιο ήταν το αντικείμενο που οδήγησε σε αυτές τις ατέλειες που θα μας ξεκαθαρίσει την αιτία ή τις συνέπειες που θα υπάρξουν.
Η φωτιά καταστρέφει και εξαφανίζει αλλά επίσης ανυψώνει πνευματικά, και πολλές από τις ζημίες που δημιουργεί οφείλονται στην εγκατάλειψη του φυσικού κόσμου για να αφοσιωθούμε στον πνευματικό. Ο αέρας διαβρώνει και γερνά αλλά επίσης δημιουργεί γνώση και σοφία. Το νερό σαπίζει και διαβρώνει, αλλά είναι εξ αιτίας των αρνητικών συναισθημάτων. Η Γη καταστρέφει και διαβρώνει, αλλά επίσης υλοποιεί και επομένως όταν είναι εξ αιτίας της αγάπης μας προς τα υλικά αγαθά και του εγωισμού.
Ας δούμε ένα παράδειγμα: το όνειρο μιας δακτυλήθρας σημαίνει συζυγική ευτυχία, αλλά εάν αυτή είναι διαβρωμένη από νερό η ευτυχία αυτή θα καταστραφεί ή θα αναταραχθεί από αρνητικά συναισθήματα.Προσθήκη νέας απάντησης