Είδα στον ύπνο μου διάλυση. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Στα όνειρα, το σπάσιμο ενός αντικειμένου ή αν το βλέπουμε σπασμένο προμηνύει διαφωνίες, διαμάχες και φυσική, ηθική ή πνευματική κατάπτωση.

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν περιπτώσεις, όπου αυτό το όνειρο μπορεί να είναι θετικό, όπως όταν σπάνε αντικείμενα, που συμβολίζουν την υποταγή και την εξάρτηση, όπως οι κόμποι, τα βραχιόλια , οι ζώνες και τα κολιέ, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις συμβολίζει την απελευθέρωσή μας.

Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει απώλεια του αντικειμένου μετά το σπάσιμο, τότε η σημασία είναι πιο μεγάλη. Έτσι, για παράδειγμα, αν βλέπουμε ότι σπάει ένα βάζο γεμάτο νερό και αυτό εξαφανίζεται από το έδαφος, σημαίνει την οριστική απώλεια ενός συναισθήματος. Το σπάσιμο ενός σπαθιού σημαίνει τον θρίαμβό μας πάνω στους εχθρούς μας (αν το σπαθί ανήκει σε αυτούς) ή την ήττα μας (αν το σπαθί ανήκει σε εμάς). Αν σπάσουμε ένα κολιέ σημαίνει την απελευθέρωσή μας από την εξάρτηση που έχουμε σε ένα άλλο άτομο και έτσι ερμηνεύεται σε όλες τις περιπτώσεις.

Αν ονειρευτούμε ότι το αυτοκίνητό μας έχει χαλάσει, σημαίνει ότι μπορεί να σπρώχνουμε τον εαυτό μας πολύ και να έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Είμαστε στα πρόθυρα να οδηγήσουμε τον εαυτό μας σε σωματικές δυσκολίες, ακόμα κι αρρώστιες. Πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να επανεκτιμήσουμε τις επιλογές και τις εναλλακτικές μας.Προσθήκη νέας απάντησης