Είδα στον ύπνο μου δέσιμο. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν μας βλέπουμε δεμένοι σημαίνει εξάρτηση που ήδη αρχίζει να μας βαραίνει αρκετά και της οποίας η στερεότητα συσχετίζεται με τα σκοινιά τα οποία μας δεσμεύουν. Σε αυτό το όνειρο πρέπει να λαβαίνουμε υπόψη το μέρος στο οποίο είμαστε δεμένοι ( αν είναι ένα άτομο πρέπει να αναγνωρίσουμε ποιος είναι) και τη φύση των δεσμών, γεγονός που θα ολοκληρώσει την ερμηνεία του ονείρου. Αν κατά τη διάρκεια του ονείρου σπάσουμε τα δεσμά, τότε αυτό σημαίνει απελευθέρωση.

Αν βλέπουμε ότι είμαστε δεμένοι με κάποιον σημαίνει ότι κάνουμε μια αδικία ή μια διαιτησία, εκτός αν το άτομο είναι του αντίθετου φύλου και το οποίο αναγνωρίζουμε, όπου σε αυτή την περίπτωση αυτό που σημαίνει είναι την σεξουαλική μας επιθυμία που νοιώθουμε για το άτομο αυτό.

Αν ονειρευόμαστε ότι βρισκόμαστε σε δεσμά σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στην αποτελμάτωση. Η καθημερινότητα μας έχει γίνει μια ρουτίνα.

Αν δούμε ότι δένουμε κάτι, αντιπροσωπεύει το δίκτυο μας και οι σύνδεσμοι με τους άλλους. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να δείχνει τους οικογενειακούς δεσμούς.Προσθήκη νέας απάντησης