Είδα στον ύπνο μου δάσκαλο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι με μάλωσε ο δάσκαλος μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου δάσκαλο θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις αρκετές ευθύνες. Αν δεις πώς κάποιος δάσκαλος σε διδάσκει, τότε θα έχεις πολύ ευχάριστες αλλά και τυχερές εξελίξεις σε προσωπικά σου ζητήματα.

Αν ονειρευτεί κανείς ότι είναι δάσκαλος, το όνειρο δείχνει ότι έχει την επιθυμία να νιώθει ανώτερος, ενώ αν στο όνειρο δει ότι μιλάει με έναν δάσκαλο, αυτό σημαίνει ότι έχει την ανάγκη μιας πρακτικής συμβουλής.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον δάσκαλο μας (παρελθόν ή παρόν) σημαίνει ότι αναζητάμε κάποια συμβουλή, καθοδήγηση ή γνώση. Οδεύουμε σε ένα νέο δρόμο στη ζωή μας και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε από παραδειγματισμό ή από κάποια παλιά εμπειρία. Ποιες ήταν οι εμπειρίες σας με αυτόν τον δάσκαλο; Τι δίδασκε; Εναλλακτικά, ο δάσκαλος συνδέεται με ζητήματα, που αφορούν την εξουσία και την αναζήτηση επιβεβαίωσης. Μπορεί να βιώνουμε μια κατάσταση, που μας συμπεριφέρονται σαν μαθητή ή ότι μας δοκιμάζουν. Επίσης λάβετε υπόψη την συμπεριφορά και τη στάση του δασκάλου. Αν είναι κακός, τότε σημαίνει ότι πιέζουμε πολύ τον εαυτό μας για να πετύχουμε.

Αν βλέπουμε ότι εμείς είμαστε δάσκαλοι σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε τη γνώση και τη σοφία μας στους άλλους. Ίσως προσπαθούμε να διδάξουμε ένα μάθημα σε κάποιον και τον δυσκολεύουμε. Αν είσαστε στην πραγματικότητα δάσκαλος, τότε το όνειρο είναι μια αντανάκλαση της πραγματικότητας σας.

Αν δούμε ότι έχουμε ερωτική συνεύρεση με τον/ην δάσκαλο/α μας σημαίνει ότι έχουμε ακόμα πράγματα να μάθουμε γύρω από το σεξ.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν καθηγητή πανεπιστημίου συμβολίζει την ανώτερη εκπαίδευση και σοφία. Θα διακριθούμε σε κάποιον τομέα.

Αν είμαστε προγυμναστές σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε τη γνώση μας με τους άλλους.

Αν βλέπουμε ή έχουμε έναν προγυμναστή σημαίνει ότι αναζητάμε μια προσωπική συμβουλή ή καθοδήγηση. Υπάρχει κάτι, που πρέπει να μάθουμε.

Προσθήκη νέας απάντησης