Είδα στον ύπνο μου δάφνες. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Συμβολίζουν την νίκη. Αλλά πρέπει να πούμε πως το δάφνινο στεφάνι εκτός από ένα βραβείο για την εξωτερική νίκη κάνει αυταπόδεικτη και την εσωτερική μας νίκη επί των αρνητικών και σκοτεινών δυνάμεων του Κάτω Κόσμου. Επίσης, όπως όλα τα αειθαλή δέντρα, που κρατούν το φύλλωμά τους και το χειμώνα, η δάφνη συμβολίζει την αθανασία.

Το να ονειρευτεί κανείς δάφνες, και ακόμα καλύτερα, να δει τον εαυτό του στεφανωμένο με δάφνες, προμηνύει μια νίκη ή μια επιτυχία σε οποιοδήποτε κλάδο της ανθρώπινης δραστηριότητας, επιτυχία που θα βραβευτεί με κάποια διάκριση τιμητική ή ακαδημαική.

Επίσης, σε άλλη βάση, θα μπορούσε να προμηνύει ότι θα είμαστε ικανοί να κυριαρχήσουμε στα κατώτερα ένστικτα και συναισθήματά μας, και να καταφέρουμε έτσι μια νίκη , μια αθανασία πολύ πιο εκλεπτυσμένη από την απλώς υλική.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια δάφνη συμβολίζει την επιτυχία. Έχουμε ξεπεράσει ένα δύσκολο εμπόδιο και έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας, γι? αυτό επιβραβευόμαστε για την καλή μας δουλειά.Προσθήκη νέας απάντησης