Είδα στον ύπνο μου ατύχημα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου πως παθαίνεις ένα ατύχημα, τότε θα υπάρξει εντελώς ξαφνικά ένο εμπόδιο σε μία προσωπική σου υπόθεση που θα είναι τελειωτικό για ένα ζήτημα που περίμενες να εξελιχθεί. Θα δοθεί ένα οριστικό τέλος σε ένα ζήτημα που μέχρι τώρα ήλπιζες σε αυτό!

Στα όνειρα με ατυχήματα το πρώτο που πρέπει να αναλύσουμε είναι αν στο εσωτερικό μας υπάρχει κάποια ανασφάλεια σχετικά με την ικανότητά μας να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, και σε αυτή την περίπτωση το όνειρο αντανακλά τον ενδόμυχο φόβο μας, που σίγουρα σχετίζεται με τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που πρέπει να υλοποιήσουμε, όπως ταξίδια ή παρόμοιες περιπτώσεις.

Στην αντίθετη περίπτωση, σημαίνει ότι στο δρόμο μας (προσωπικό, επαγγελματικό, ή κοινωνικό) θα βρεθεί ένα σημαντικό εμπόδιο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή τις προσεχείς ημέρες για να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο κίνδυνος που μας παραμονεύει.

Αν αποφύγουμε το ατύχημα είναι ότι η καλή μας διαίσθηση θα μας βγάλει από την άβολη θέση, Αν μόνο το βλέπουμε χωρίς να πρωταγωνιστούμε σε αυτό σημαίνει ότι η ύπαρξή μας θα βρεθεί άνω κάτω από κάποια ταπείνωση ή αντίθεση, χωρίς όμως να υπάρχουν καθοριστικές συνέπειες.

Αν βλέπουμε ότι μας τρακάρουν από πίσω σημαίνει ότι κάτι από το παρελθόν μας επηρεάζει ακόμα την παρούσα κατάσταση. Πρέπει να μάθουμε από το παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά.

Αν ονειρευόμαστε ότι ένα αεροπλάνο συντρίβεται σημαίνει ότι έχουμε βάλει υπερβολικά μεγάλους και μη ρεαλιστικούς στόχους και είμαστε στα πρόθυρα να συντριβούμε. Εναλλακτικά, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ηττοπαθής συμπεριφοράς μας και η αμφισβήτηση στους στόχους μας αντιπροσωπεύονται από τη συντριβή του αεροπλάνου. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε την ικανότητα να φτάσουμε τους στόχους μας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι χάνουμε την εξουσία μας και ότι υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα στο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Προσθήκη νέας απάντησης