Είδα στον ύπνο μου αστυνομία. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν στα όνειρα παρεμβαίνει κάποια εξουσία (ή κάποιος από τους φορείς της, που στο βάθος είναι το ίδιο) είναι απαραίτητη μια ανασκόπηση στην προηγούμενη μέρα, αφού αν έχει συμβεί κάποιο γεγονός ή κάποια επαφή με τις αρχές, το όνειρο θα έχει σημασία και προφητικό περιεχόμενο.

Αν δεν είναι έτσι, αυτό το όνειρο αντανακλά την παρουσία μιας μεγάλης διαμάχης στην ιδιωτικότητά μας και η παρουσία κάποια αρχής δείχνει τη σημασία του να πάρουμε δραστικές αποφάσεις για να λύσουμε αυτή την εσωτερική διαμάχη. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη να αναλύσουμε ότι μας συμβαίνει στο εσωτερικό μας και μας φέρνει αντιμέτωπους με ένστικτα και πάθη που έχουμε, ή να επικαλεστούμε τη βοήθεια ενός ψυχολόγου ή ψυχαναλυτή.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε την αστυνομία συμβολίζει τη δομή, τους κανόνες, τη δύναμη, την εξουσία και τον έλεγχο. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στην απρόσεκτη συμπεριφορά μας αλλιώς θα έχουμε προβλήματα με το νόμο. Εναλλακτικά, το όνειρο αναφέρεται στην αποτυχία μας να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας.

Αν βλέπουμε ότι μας συλλαμβάνει η αστυνομία σημαίνει ότι νοιώθουμε σεξουαλικά ή συναισθηματικά δεσμευμένοι λόγω ενοχών. Το όνειρο μπορεί να είναι μια μεταφορά ότι νοιώθουμε φοβισμένοι για κάτι.

Αν δούμε ότι είμαστε αστυνομικοί αντιπροσωπεύει την δική μας αίσθηση ηθικής και συνείδησης. Το όνειρο χρησιμεύει σαν οδηγός για τον σωστό δρόμο. Αν έχουμε επαναλαμβανόμενα όνειρα, που είμαστε αστυνομικοί, τότε σημαίνει ότι κάποιες πράξεις μας στο παρελθόν μας έχουν αφήσει με ενοχές. Λάβετε υπόψη τη στάση σας και τις πράξεις σας για να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα. Αν ονειρευόμαστε ότι καταδιώκουμε έναν ύποπτο, τότε σημαίνει ότι η πονηρή και δόλια πλευρά μας έρχεται σε σύγκρουση με τις ηθικές μας αρχές.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχουμε πρόβλημα να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία σημαίνει ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε την εξουσία μας και το ρόλο μας σε μια κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε αυτοί, που ελέγχουμε το πεπρωμένο μας.

Αν βλέπουμε ότι μας σταματά η αστυνομία σημαίνει ότι πρέπει να χαμηλώσουμε ταχύτητες και να πάρουμε τα πράγματα πιο σοβαρά.

Εναλλακτικά, αν μας σταματά η αστυνομία μας δείχνει ένα συναίσθημα ενοχής, εκτός κι αν είμαστε αθώοι, σε αυτή την περίπτωση δείχνει ότι θα διαχειριστούμε ένα δυσάρεστο θέμα που μας ανησυχεί.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας δείχνει ότι σας έρχεται κάποια βοήθεια. Βιώνετε κάποια εσωτερική αναταραχή και χρειάζεστε βοήθεια και υποστήριξη.

Αν βλέπουμε τα ΜΑΤ αναφέρεται σε μια συναισθηματική κατάσταση ή προσωπική σχέση, που πρέπει να χειριστούμε προσεκτικά. Τα ΜΑΤ μπορεί να συμβολίζουν προστασία από κάποιο συναισθηματικά επώδυνα υποσυνείδητο υλικό. Το μυαλό μας προσπαθεί να μας προστατέψει από το να αντιμετωπίσουμε τον πόνο.Προσθήκη νέας απάντησης