Είδα στον ύπνο μου ασφυξία. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι έπαθα ασφυξία, δεν μπορούσα να ανασάνω και δεν ήξερα τι να κάνω. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Πολλά από τα όνειρα στα οποία ασφυκτιούμε έχουν αιτία σε μια πραγματική αδιαθεσία του αναπνευστικού μας συστήματος και μας προειδοποιούν να προσέξουμε την υγεία μας.

Αν δεν είναι έτσι, αυτό που μας ανακοινώνει είναι να αποφύγουμε έναν κίνδυνο, ότι θα θριαμβεύσουμε σε μία λεπτή και όχι ξεκάθαρη κατάσταση.

Αν βλέπουμε κάποιον που ασφυκτιά σημαίνει μεγάλα προβλήματα ή αρρώστια σε κάποιον φίλο μας ή σε κάποιο μέλος της οικογένειάς μας. Μερικές φορές μπορεί να σημαίνει και απροσδόκητα κέρδη.

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι ασφυκτιούμε δείχνει ότι νιώθουμε αποπνικτικά ή καταπιεσμένοι από μια κατάσταση ή σχέση. Κάποιος ή κάτι μας κρατάει πίσω. Βιώνουμε έντονη πίεση κι ένταση.

Αν βλέπουμε ότι ασφυκτιούμε κάποιον δείχνει ότι θέλουμε να κυριαρχήσουμε ή να εξουσιάσουμε αυτό το άτομο. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να αντιπροσωπεύει μια πλευρά του εαυτού μας, που προσπαθούμε να ελέγξουμε.

Έχοντας υπόψη αυτήν την ποικιλία πιθανών προβλέψεων, πρέπει να εξετάσουμε το υπόλοιπο περιεχόμενο του ονείρου για να δούμε ποια ερμηνεία είναι κατάλληλη.Προσθήκη νέας απάντησης