Είδα στον ύπνο μου άρωμα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι δοκίμαζα τα νέα αρώματα των διάσημων οίκων. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Το άρωμα, λόγω της διακριτικότητάς του και της πραγματικότητας της ύπαρξής του, συμβολίζει μια παρουσία πνευματική και με σίγουρο τρόπο μπορεί να ενσωματωθεί στο περιβάλλον της ψυχής, την οποία όσο καλά κι αν γνωρίζουμε, ακόμα κι αν αντιλαμβανόμαστε την παρουσία της, είναι πολύ δύσκολο να τη δούμε. Για το λόγο αυτό το άρωμα συνδέεται με τις θρησκευτικές τελετουργίες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία στην οποία ανήκουμε.

Το άρωμα, που μένει όταν το άτομο έχει φύγει, μας ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα. Για το λόγο αυτό στα όνειρα, το άρωμα μας ξυπνάει καταστάσεις και άτομα, και με αυτόν τον τρόπο μας αποκαλύπτει την ψυχή τους. Αν το άρωμα είναι ευχάριστο κι ελαφρύ το όνειρο μας μιλά για καλά άτομα και συναισθήματα, ενώ αν το άρωμα είναι δυνατό και δυσάρεστο, μας μιλά για πρωτόγονα άτομα και για κακές πράξεις και συναισθήματα. Αυτό ισχύει είτε το άρωμα ανήκει σε άλλο άτομο ή βγαίνει από εμάς.

Αν ονειρευόμαστε ότι βάζουμε ή φοράμε άρωμα σημαίνει ότι αναζητάμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη ζωή μας. Συμβολίζει τη σεξουαλικότητά μας, τον αισθησιασμό μας και τις απολαύσεις μας.

Αν μυρίζουμε άρωμα αντιπροσωπεύει αναμνήσεις και νοσταλγία. Αναπολούμε το παρελθόν.Προσθήκη νέας απάντησης