Είδα στον ύπνο μου άνεμο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι εκεί που περπατούσα έβγαλε δυνατό άνεμο που με σήκωσε στον αέρα. Με πήγε καμιά 15 μέτρα και όταν με άφησε συνέχισα να περπατάω κανονικά. Όταν ξύπνησα το πρώτο που σκέφτηκα είναι τα 48,8 κιλά που είμαι. Δεν τρόμαξα...

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο άνεμος που φυσάει δυνατά σημαίνει πως έχετε μεγάλη εγωπάθεια, αδιαφορείτε για τους συντρόφους σας και τις σχέσεις σας δεν τις κοιτάτε ποτέ σοβαρά.

Αν δείτε ότι άνεμος είναι απαλός, γλυκός και σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα τότε σημαίνει ότι θα έχετε θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

Αν είστε ελεύθεροι, ο άνεμος συμβολίζει ένα καινούριο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε να περιμένετε κίνηση από αυτό.

Ο απαλός και φρέσκος άνεμος φέρνει ευκαιρίες κι επαγγελματική άνοδο.

Αν ο άνεμος που φυσά είναι δυνατός και θορυβίζει θα πρέπει μα προσέξετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας αλλά και πρόσωπα που συνομοτούν εναντίον σας.

Αν ο άνεμος στροβιλίζει σημαίνει λόγια, ανακατέματα και μπερδέματα ενώ αν γίνεται ανεμοστρόβιλος και δείτε να παρασύρει στο πέρασμά του αντικείμενα, σπίτια, ζώα κ.λ.π. το όνειρο είναι αρνητικό και προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή, ακόμα κι ένα διαζύγιο που μπορεί να μη το περιμένετε.

Αν ο άνεμος σας τυφλώνει σημαίνει αποτυχημένες σχέσεις.Προσθήκη νέας απάντησης