Είδα στον ύπνο μου άμμο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι περπατούσα σε άμμο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν κάθεσαι η περπατάς πάνω σε άμμο θα έχεις περαστικά προβλήματα και δυσκολίες. Αν βάζεις άμμο σε κάποιο δοχείο θα έχεις κάποιο μικρό χρηματικό όφελος.

Αν δεις ότι κάθεσαι ή περπατάς πάνω σε άμμο σημαίνει ότι θα έχεις αποτυχίες στα όνειρα σου ή προξενιό θα αποτύχει ή μεγάλη λύπη. Αν μετράς άμμο στηρίζεις τις ελπίδες σου στον αέρα, αν περπατάς με γυμνά πόδια στην άμμο θα χάσεις στενό συγγενή ή φίλο σου. Αν είσαι γυναίκα και μαζεύεις άμμο θα κάνεις πολύ καλό γάμο ή αν είσαι παντρεμένη θα κάνεις πολύ καλό γάμο με τον άντρα σου. Αν τρως άμμο πλούσιο συγγενή θα κληρονομήσεις, αν κτίζεις σπίτι με άμμο θα έχεις ερωτική αποτυχία από προξενιό. Αν βάζεις σακιά άμμο ή στην τσέπη σου θα έχεις καλά κέρδη από επιχείρηση που σκέφτεσαι να κάνεις.Αν βλέπουμε μια παραλία με λεπτή άμμο είναι καλός οιωνός, αφού προβλέπει ευχαρίστηση και αισθησιασμό. Αν δούμε άμμο σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, σημαίνει προβλήματα και αποτυχία από λάθος των δικών μας σχεδίων, επειδή δεν είχαν μελετηθεί σωστά και τους έλειπε η σωστή βάση.

Αν περπατάμε βαριά στην άμμο αντανακλά το φόβο που έχουμε αρχίσει να έχουμε, επειδή δεν έχουμε βάλει σωστά τους στόχους μας. Αν βλέπουμε ότι φέρνουμε άμμο στο φαγητό ή στα ρούχα, η ανησυχία για την ασταθή κατάσταση είναι μεγάλη.

Αν ονειρευόμαστε ότι βυθιζόμαστε σε κινούμενη άμμο δείχνει συναισθήματα ανασφάλειας. Έχουμε κρίνει λάθος την σταθερή βάση, στην οποία πατάμε απάνω. Ίσως, λανθασμένα χαλαρώσαμε πολύ σε μια κατάσταση. Πρέπει να προσέξουμε τι κάνουμε και που πάμε. Εναλλακτικά, το όνειρο είναι ανάλογο με την επιστροφή μας στο υποσυνείδητο.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε άμμο δείχνει μια αλλαγή στην οπτική μας ή μια αλλαγή στη στάση μας. Μπορεί να υπονοεί ότι χάνουμε το χρόνο μας ή ότι αφήνουμε το χρόνο να κυλήσει. Αν η άμμος είναι υγρή, τότε δείχνει ότι δεν έχουμε την αίσθηση της ισορροπίας στη ζωή μας.

Αν βλέπουμε ότι κτίζουμε στην άμμο παλάτια αναφέρεται στις ψευδαισθήσεις του μεγαλείου. Δεν έχουμε μια σταθερή βάση, που χρειάζεται για την επιτυχία.

Προσθήκη νέας απάντησης