Είδα στον ύπνο μου άμαξα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως πήγαινα βόλτα με μία άμαξα με δύο κάτασπρα άλογα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν οδηγώντας μιαν άμαξα με άλογα, βρεθείτε σε εμπόδια, τότε θα συναντήσετε μεγάλες δυσκολίες. Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και ψάχνετε να βρείτε μιαν άμαξα, πάει να πει πως ακόμη ψάχνετε για την επιτυχία σας. Χρειάζεται όμως πολύς κόπος ακόμη για να φτάσετε εκεί και σκληρή δουλειά. Αν δείτε ότι ταξιδεύοντας με μιαν άμαξα εσείς πέσατε από αυτή, πάει να πει πως σας περιμένουν πίκρες και στενοχώριες. Αν όμως η άμαξα που θα δείτε ότι βρίσκεστε είναι γεμάτη στολίδια και λουλούδια που της δίνουν μια μεγαλοπρέπεια, σίγουρα σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Αν ταξιδεύετε με άμαξα και αυτή έλθει σε σύγκρουση με μιαν άλλη ή με κάτι άλλο, τότε να περιμένετε μεγάλη πίκρα και ζημιά.

Ο συμβολισμός της άμαξας είναι από τους πιο παλιούς και πιο παγκόσμιους που υπάρχουν και σε αυτόν, η άμαξα αντιπροσωπεύει τη φύση του ανθρώπου, τις επιθυμίες του, τα ένστινκτά του και ότι υλικό υπάρχει σε αυτόν. Τα άλογα ή οποιοδήποτε ζώο που τραβά την άμαξα, είναι οι δυνάμεις της ζωής: τα ηνία, η εξυπνάδα και η θέληση. Και ο οδηγός είναι η πνευματική φύση του ανθρώπου.

Η όψη, τα υλικά και το χρώμα του κάθε στοιχείου της άμαξας και των ζώων, που την τραβάνε, θα μας αποκαλύψουν εκείνη την πλευρά της ύπαρξής μας, που συμβολίζουν και η παγκόσμια ερμηνεία του ονείρου θα είναι η ίδια με εκείνη του αυτοκινήτου (βλ. Αυτοκίνητο ), που είναι η νέα εκδοχή της άμαξας και που εμφανίζεται περισσότερο στα όνειρά μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μια άμαξα προμηνύει ότι θα γνωρίσουμε ένα διασκεδαστικό, πρόσχαρες άτομο, που θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Αν δούμε μια αναποδογυρισμένη άμαξα σημαίνει ότι η χαρά μας θα σταματήσει απότομα.

Προσθήκη νέας απάντησης