Είδα στον ύπνο μου ακρίδα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι ερχόταν καταπάνω μου ένα σύννεφο από ακρίδες. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν υπάρχει ένα σύμβολο διεθνώς γνωστό είναι αυτό της ακρίδας, μιας από τις χειρότερες απειλές που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι τα να ονειρευτούμε ακρίδες προμηνύει μια σοβαρή απειλή καταστροφής και απόγνωσης.

Οι ακρίδες συμβολίζουν τις Πληγές της Αιγύπτου και τις καταστροφικές επιδρομές καθώς και το ηθικό βασανιστήριο. Στα όνειρα, αν είναι μόνο μια ακρίδα περιορίζεται στο να προμηνύει αδυναμίες και μικρά προβλήματα, αν όμως τις βλέπουμε πολλές πάντα προμηνύουν υλικές, ηθικές ή πνευματικές καταστροφές.

Εναλλακτικά, αν βλέπουμε μια ακρίδα συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία ή την πνευματική φώτιση. Επίσης, μπορεί να δείχνει την ανικανότητά μας να στεριώσουμε κάπου ή να δεσμευτούμε σε μια απόφασή μας.

Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι σημαίνει έλλειψη ψυχολογικής ανατροφής. Μπορεί να νοιώθουμε ότι μας λείπει η δημιουργικότητα ή ότι η δημιουργικότητά μας έχει καταστραφεί. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιπροσωπεύει κούκλους της ζωής μας και μεταμόρφωση.Προσθήκη νέας απάντησης