Είδα στον ύπνο μου ακαθαρσίες. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν βρεις ακαθαρσίες στο πιάτο ή στα ρούχα σου, είναι σημάδι ευτυχίας στον γάμο ή στον έρωτα.

Αν, όμως δεις να τις τρως προετοιμάσου να πάθεις μεγάλη ζημιά ενώ, αν δεις ότι τις πετάς σε άλλον πολλά εμπόδια θα παρουσιαστούν στις δουλειές σου. Αν κάποιος τις πετά σε εσένα, θα υποστείς εξευτελισμό.

Οι ανθρώπινες ακαθαρσίες για μερικούς είναι χρήματα και για άλλους αρρώστια. Πάντως κατά γενική ομολογία το σύνηθες είναι ότι θα σου ερθουν αναπάντεχα πλούτη.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα ρούχα σας είναι ακάθαρτα, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας επιδημίας. Αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει βρωμιές, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν.

Αν είσαι μέσα σε ακαθαρσίες η έχεις λερωθεί περίμενε πολλά οικονομικά κέρδη. Αν πατάς ακαθαρσίες πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί θα προκύψουν λάθη και ζημιές που θα σε αναστατώσουν.Αν δεις κοπριά στο δρόμο, σημαίνει στενοχώρια, αλλά αν τη δεις σε χώρους που σταβλίζονται ζώα, θα έχεις προκοπή στις δουλειές σου. Αν πατάς ακαθαρσίες κατά λάθος, θα κερδίσεις χρήματα. Αν δεις κοπριά ζώου ή ανθρώπου μέσα στο σπίτι σου, κάποιο οικογενειακό περιστατικό θα επιφέρει μεγάλη κοινωνική κατακραυγή. Αν δεις ζώο να κοπρίζει, θα σου τύχει κάποια οικονομική ευκαιρία που πρέπει να την αρπάξεις έγκαιρα. Αν όμως δεις άνθρωπο να κοπρίζει, και μάλιστα μέσα στο σπίτι σου, σημαίνει προσβολή και εξευτελισμό εκ μέρους του. Αν δεις ότι εσύ κοπρίζεις, στην τουαλέτα ή σε άλλο κατάλληλο χώρο, θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως αφοδεύεις σε δημόσιο χώρο και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, η κοινωνία θα σε αποκηρύξει από μέλος της. Αν σου πετούν ακαθαρσίες, θα δεχτείς ανεπανόρθωτη προσβολή. Αν τις πετάς εσύ, σημαίνει ότι κάνεις άσωτη ζωή. Αν δεις ότι λέρωσες τα ρούχα ή το κρεβάτι σου με ακαθαρσίες, να περιμένεις σοβαρή ασθένεια. Αν δεις ότι σου δίνουν να φας κόπρανα, θα κάνεις μια αποτρόπαια πράξη.

Προσθήκη νέας απάντησης