Είδα στον ύπνο μου αχλάδι. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως καθάριζα αχλάδι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας αχλαδιά και είναι γεμάτη αχλάδια, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά από τις δουλειές σας που θα πάνε πολύ καλά. Αν όμως η αχλαδιά είναι άδεια και από φύλλα και από καρπούς τότε σημαίνει μεγάλες φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως κόβετε αχλάδια και τα τρώτε αυτό σημαίνει πως περνάτε μια περίοδο γενικής αλλαγής της ζωής σας. Αν τα αχλάδια είναι άγουρα και τα φάτε να περιμένετε όλο και το χειρότερο. Απεναντίας θα αποκτήσετε πολλά και απρόσμενα κέρδη αν τα αχλάδια είναι νόστιμα και ζουμερά.

Όπως όλα τα οπορωφόρα δέντρα, η αχλαδιά, που είναι γεμάτη αχλάδια είναι ένα σύμβολο υλικής αφθονίας και πνευματικής καρποφορίας. Αντίθετα, όταν τη βλέπουμε ξερή επειδή δεν έχει νερό ή με πεσμένα τα αχλάδια στο πάτωμα δείχνει ότι αμελούμε τα θέματά μας, είτε είναι υλικά, είτε συναισθηματικά είτε πνευματικά.

Ο καρπός της αχλαδιάς, λόγω του λευκού του χρώματος, του πόσο εύθραυστος είναι και του πόσο λίγο διαρκεί, είναι ένα σύμβολο της ευπαθούς φύσης του ανθρώπου, που στα όνειρα είναι ένας καλός οιωνός όταν τον βλέπεις ανθηρό, όμορφο και φρέσκο, αλλά όταν είναι μαραμένος ή πέφτει, προμηνύει αρρώστια ή θάνατο κάποιου κοντινού μας προσώπου .

Αντίθετα, ο συμβολισμός του αχλαδιού είναι καθαρά αισθησιακός και ερωτικός, τόσο για τον χυμό του και τη γλύκα του όσο για τις θηλυκές καμπύλες του σχήματός του.

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα αχλάδι συμβολίζει τη γονιμότητα και τη μήτρα. Επομένως μπορεί να αναφέρεται σε κάτι θηλυκό στη ζωή μας. Επίσης συσχετίζεται με την Παναγία.

Αν βλέπουμε μια αχλαδιά αντιπροσωπεύει νέες ευκαιρίες.

Προσθήκη νέας απάντησης