Είδα στον ύπνο μου άγνωστο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι βρισκόμουν ανάμεσα σε αγνώστους. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Το να δεις κάποιον άγνωστο στον ύπνο σου, φανερώνει ότι κάτι πολύ καλό θα σου τύχει, δώσε σημασία και στα άλλα στοιχεία του ονείρου σου.

Στα όνειρά μας μπορεί να παρουσιάζονται άγνωστοι. Μερικές φορές είναι άτομα του ιδίου φύλου και ιδίας ηλικίας, όπου σε αυτήν την περίπτωση ο άγνωστος είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μας, όχι του όπως είμαστε, αλλά όπως ενδόμυχα θα θέλαμε να ήμαστε. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε όλες τις λεπτομέρειες του ονείρου, που θα μας χρησιμεύσουν για να καταλάβουμε ποιο είναι το ιδανικό για εμάς και έτσι να μας γνωρίσουμε καλύτερα.

Σε άλλες περιπτώσεις ο άγνωστος είναι του ιδίου φύλου με εμάς, νέος και πιο ενεργητικός και βίαιος, όπου σε αυτήν την περίπτωση μας προειδοποιεί ότι μας απειλούν αντιθέσεις και καυγάδες. Άλλες φορές, είναι νέος, αλλά του αντίθετου φύλου κι αισθανόμαστε μια έλξη προς αυτόν. Σε αυτήν την περίπτωση είναι μια αντανάκλαση των ερωτικών, ανικανοποίητών μας επιθυμιών. Αλλά αν δεν αισθανόμαστε αυτήν την έλξη είναι ένας καλός οιωνός που μας ανακοινώνει ότι θα γνωρίσουμε ένα άτομο που θα μας προσφέρει βοήθεια και φιλία.

Αν ο άγνωστος, ασχέτως φύλου, είναι ώριμης ηλικίας ή γέρος, επίσης συμβολίζει βοήθεια, αλλά συνοδευόμενη από προστασία και επιτυχία στις δουλειές μας.

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν άγνωστο σημαίνει ότι ένα κομμάτι του εαυτού μας είναι καταπιεσμένο ή κρυμμένο. Μπορεί να συμβολίζει το αρχέτυπο ονείρου, που μας προσφέρει διεισδυτικότητα και συμβουλή.

Αν βλέπουμε ότι φιλάμε έναν άγνωστο αντιπροσωπεύει αναγνώριση και αποδοχή της καταπιεσμένης πλευράς του εαυτού μας.

Αν δούμε ότι ο άγνωστος υποκρίνεται ότι είναι κάποιος, που ξέρουμε τότε αυτό το άτομο, που ξέρουμε δεν είναι αυτό, που πιστεύαμε ότι είναι.

Αν βρισκόμαστε στο σπίτι ενός άγνωστου σημαίνει ότι έχουμε ακόμα κάτι να ανακαλύψουμε για τον εαυτό μας. Μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν καταπιεσμένες αναμνήσεις, φόβοι ή συναισθήματα, που δεν αντιμετωπίζουμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι βρισκόμαστε σε ένα ξένο ή άγνωστο μέρος αντιπροσωπεύει την αλλαγή στη ζωή μας. Λάβετε υπόψη πως νιώθετε για το περιβάλλον. Αν φοβόμαστε ή έχουμε χαθεί σημαίνει ότι δεν είμαστε για αλλαγή. Δεν είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε το παρελθόν πίσω. Αν είμαστε ενθουσιασμένοι ή χαρούμε για το άγνωστο μέρος, τότε σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή.

Προσθήκη νέας απάντησης