Είδα στον ύπνο μου αφόδευση. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Το περίεργο με τις εκκρίσεις είναι ότι ο περισσότερος κόσμος τις συνδέει με λεφτά και πλούτο. Χωρίς αμφιβολία υπάρχουνε πολλοί τρόποι να χωρίσουμε τα όνειρα με εκκρίσεις. Εμείς το έχουμε χωρίσει σε τρεις κατηγορίες:

1. Να δούμε εκκρίσεις

2. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται ή

3. Να τις αποβάλλει ο οργανισμός π.χ. αφόδευση

Πάντα βέβαια αφήνουμε εκτός εκείνες τις περιπτώσεις που υπάρχουνε πραγματικά προβλήματα πέψης.

Στην πρώτη περίπτωση όπου βλέπουμε τις εκκρίσεις σημαίνει ένα απρόσμενο καλό του οποίου η σημασία έχει σχέση με την ποσότητα των εκκρίσεων που βλέπουμε.

Στην δεύτερη περίπτωση η ερμηνεία εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εκκρίσεις αφού αν χρησιμοποιούνται σαν λάσπη και κάνουμε κάποια σχήματα σημαίνει ότι επιθυμούμε να ασχοληθούμε με τις πλαστικές τέχνες π.χ. πηλός, ή αντανακλά την επιθυμία μας ότι θέλουμε να φτιάξουμε την προσωπικότητά μας, αλλά αν το όνειρο συνοδεύεται με αντιδράσεις σαδισμού ή φόβου μπορεί να σημαίνει μία αναστάτωση της προσωπικότητας με στοιχεία κατάθλιψης και σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να συμβουλευτούμε ψυχολόγο.

Στην τρίτη περίπτωση εάν ονειρευόμαστε ότι είμαστε δυσκοίλιοι αντανακλά την τάση μας για απληστία, εμμονή και εξουσία, εάν στην αντίθετη περίπτωση στο όνειρο έχουμε πάθει διάρροια αποκαλύπτει την τάση για σπατάλη και ασυνέπεια.

Τέλος εάν η αφόδευση είναι κανονική είναι ένα καλό όνειρο που προμηνύει οικονομικά οφέλη και αντανακλά την απελευθέρωση από ένοχα συναισθήματα και την ομαλοποίηση της ψυχικής μας ζωής.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχουμε διάρροια σημαίνει ότι κάποιο κομμάτι του εαυτού μας βγαίνει εκτός ελέγχου ή ότι δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε πλέον τα δυνατά μας συναισθήματα. Εναλλακτικά, μπορεί να δείχνει μια ανάγκη μας να βγάλουμε κάτι από το σύστημά μας γρήγορα, Μπορεί επίσης να δείχνει ότι δεν έχουμε αναλύσει μια κατάσταση αρκετά ή ότι δε θέλουμε να ασχοληθούμε με το πρόβλημα καθόλου.Προσθήκη νέας απάντησης