Είδα στον ύπνο μου αέρα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν στον ύπνο σου δεις πως σε φυσά καθαρός αέρας σε περιμένει ανακούφιση και χαρά. Aν όμως ο αέρας που αναπνέεις σου είναι δυσάρεστος περίμενε στενοχώριες.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι αναπνέεις αέρα καθαρό θα έχεις υγεία, ευτυχία και προκοπή στη δουλεία σου και θα προκόψεις σε όλα. Αν δεις ότι αναπνέεις ακάθαρτο αέρα και κινδυνεύεις από ασφυξία και ξυπνάς αμέσως θα έχεις στεναχώριες και θλίψεις. Αν δεις ότι πετάς στον αέρα περίμενε δόξα, προβιβασμό και επαίνους. Αν νιώθεις αέρα να σε φυσά όμορφα θα ωφεληθείς από κάποιο ταξίδι. Αν όμως σε φυσά δυνατά θα έχεις ταραχές και ζημιές.Αν δείτε να φυσάει αέρας δροσερός που σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα πάρετε μιαν ευχάριστη είδηση. Αν ο αέρας είναι δυνατός και κρύος τότε οι δουλειές σας δεν θα πάνε καλά και άσχημες ειδήσεις θα λάβετε. Αν ο αέρας είναι ζεστός και νοιώθετε να σας ενοχλεί, τότε προμηνύονται δυσάρεστα και άσχημα γεγονότα. Αν είναι μπάτης δροσερός και είσαστε στην ακροθαλασσιά και τον απολαμβάνετε, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε σιγουριά και δύναμη στη ζωή σας. Όταν όμως ονειρευτείτε ότι πετάτε στον αέρα, τότε θα έχετε επιτυχίες στη ζωή σας. Όταν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και ο αέρας που φυσάει έχει την μοσχοβολιά των λουλουδιών, σας περιμένει αισθηματική επιτυχία. Αν ο αέρας είναι θυελλώδης και σας παρασύρει, τότε σας κυνηγούν δυσάρεστα γεγονότα. Τέλος, αν ο αέρας είναι βαρύς, ακάθαρτος και σας κάνει να αναπνέετε βαριά, τότε σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις.Ο συμβολισμός του αέρα είναι αρκετά ευρύς, αφού από τη μια πλευρά είναι συνώνυμο της αναπνοής, δηλαδή του πνεύματος και από την άλλη πλευρά, λόγω της ποικιλίας του και της ευκολίας του στον τρόπο αλλαγής κατεύθυνσης, συμβολίζει την αναταραχή, την ματαιότητα και την ασυνέπεια. Ο δυνατός αέρας είναι ένας από τις μεγάλες δυνάμεις της φύσης και σημαίνει λυσσασμένη δύναμη και βία.

Όταν στα όνειρα εμφανίζεται ο αέρας προμηνύει σημαντικά γεγονότα, τόσο μεγάλα όσο βίαιος είναι ο αέρας, που στην ακραία του μορφή παράγει την καταιγίδα και τους ανεμοστρόβιλους. Και ο πολύ δυνατός αέρας όσο δημιουργικός και καταστροφικός κι αν είναι, πάντα είναι αναγεννησιακός, αφού ανακατεύει και μετατρέπει τα πράγματα (και τη συνείδησή μας) ή τα καταστρέφει, υποχρεώνοντας μας να ξεκινήσουμε από την αρχή και να ξαναδημιουργήσουμε.

Στο πνευματικό επίπεδο, στα όνειρα, όταν πλησιάζει καταιγίδα σημαίνει ότι πλησιάζει μια πνευματική ταραχή, που μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή αύρας ή με τη μορφή φοβερής αναταραχής. Και όπως προείπαμε, ο πολύ δυνατός αέρας προμηνύει πάντα μεγάλες αλλαγές, ενώ η αύρα προμηνύει μια ομαλή εξέλιξη, μια αλλαγή που δε θα είναι τραυματική.

Τέλος, ο αέρας μπορεί να είναι οιωνός μεγάλων οικονομικών, επαγγελματικών ή συναισθηματικών αλλαγών, όπως μια προειδοποίηση ενάντια στην ασυνέπεια ή την ματαιοδοξία μας, που επίσης μπορεί να μας κάνει να αλλάξουμε άποψη ή στόχους.

Προσθήκη νέας απάντησης