Δημήτρης Γκοτσόπουλος Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του έλληνα ηθοποιού Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει μεγαλώσει στο όμορφο ορεινό Αγρίδι στην περιοχή των Καλαβρύτων και το Μοίραλι, το οποίο βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Ο Δημήτρης έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων, έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής σε ωδείο ενώ έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό (έχοντας μάλιστα και διακριθεί), αφού για κάποια χρόνια ήταν αθλητής του τριπλούν στην ΑΕΚ. Μάλιστα είχε αφοσιωθεί απόλυτα σε αυτό, καθιστώντας τον αθλητισμό τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη ζωή του. Είχε ακόμα προηγηθεί η ενασχόλησή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με το βάδην, στο οποίο επίσης διακρίθηκε. Είχε καταφέρει να βγει τρίτος στην Ελλάδα, αλλά ο πρωταθλητισμός χρειάζεται αφοσίωση όπως δηλώνει και ο ίδιος.

Η αγάπη του όμως ήταν το θέατρο, γι΄αυτό και στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στις παραστάσεις «Χάνσελ και Γκρέτελ» και «Online» ενώ ύστερα από δύο ακροάσεις που έκανε με τη Λυδία Κονιόρδου έπαιξε στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη στο Εθνικό θέατρο, παράσταση που πήγε και στην Επίδαυρο. Τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στους «Μυστικούς αρραβώνες» του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη (στην ίδια παράσταση έναν από τους βασικούς ρόλους είχε και η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση).

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2014, στο ρόλο του ωραίου Φίλιππου, του συντρόφου της Έλλης, της δημοφιλής δραματικής σειράς του Mega «Δικαίωση», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης