Δήμητρα Καρακωνσταντή βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Δήμητρας Καρακωνσταντή.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Δήμητρα Καρακωνσταντή γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1987 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη» (2009), καθώς και του τμήματος «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» του Παντείου Πανεπιστημίου (2011).

Από το 2006, παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα παιδοψυχολογίας, μουσικοκινητικής, δραματοθεραπέιας, δημιουργικής κίνησης για παιδιά και εφήβους και θεατρικού παιχνιδιού, εργάζεται ως δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού και δημιουργικής κίνησης-εμψυχώτρια.

Έχει συνεργαστεί με το «Εθνικό Θέατρο», με διάφορα ωδεία, με σχολές χορού, πολλά νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και παιδότοπους.

Στο Κλασσικό Ωδείο διδάσκει Θεατρικό Παιχνίδι.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2013, όταν εμφανίστηκε ως Αλέξια, στην κωμική σειρά του Mega "Με Τα Παντελόνια Κάτω". Το 2014, έπαιξε το ρόλο της νοσοκόμας, στην κωμική σειρά του Ant1 "Οι Συμμαθητές".

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην μεγάλη μήκους ταινία του Σ. Ιωάννου "Χορεύοντας Στον Πάγο (2008)", και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην μικρού μήκους ταινία του Α. Δημόπουλου "Πρόγευμα (2013)".

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραγωγές για μικρούς και μεγάλους.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης